Speltips, IFK Värnamo – Ängelholm 31/8: Vi har hittat en vinnare

Spelbloggare Publicerat: 30 augusti 2015

Det före detta liket Ängelholm har vaknat till liv från ingenstans och möter nu en annan bottenkonkurrent, ett haltande IFK Värnamo, på Finnsvedsvallen. Lurar en skräll runt hörnet, månne?

Värnamo hade en bra juli månad och startade även augusti väl, men nu fallit in i en liten dipp; två raka förluster – mot AFC United respektive Sirius – har man åkt på i serien och däremellan var man illa ute i cupmatchen mot Örgryte, huserandes i division 1, men fixade till slut biffen på övertiden efter två sena mål.

Och visst oroar prestationerna. Värnamo mår inte bra just nu. Så enkelt är det. Laget glider allt närmare den absoluta botten – en pinne är det ner till kvalplatserna och tre till det helröda tabellområdet. Extremt jämnt är det också, så varje misslyckande kan bli förödande – jumbon står på 19 pinnar, Värnamo på 22. Mellan dessa hittas fyra andra konkurrenter. Skulle nästan bli förvånad om Värnamo faktiskt håller huvudet över vattenytan när spelåret ska summeras.

Sex i följd utan torsk

Fastkedjade i botten av tabellen, till att nu vara uppe på säker mark. ÄFF har satt i en växel, i alla fall undertecknad, inte trodde fanns där. Med prestationer som skulle kunna liknas valfri toppseriekonkurrents har man radat upp sex förlustfria matcher efter varandra (varav fem i serien). Fyra vinster och således två oavgjorda är facit.

Det är med andra ord en part som mår taskigt, en som mår alldeles utmärkt. Baserat på de senaste prestationerna – är det bara jag som finner det märkligt att 1×2-marknaden står i 2,00-3,70-3,80? Gillar de flesta resultatspelen i bortalagets favör. Uppenbarligen. Givet att Värnamo ska vara favoriter, men såhär pass stora? Inte en chans.

Det är dock en faktor som får oss att inte vilja skruva upp insatserna här – några skaderapporter är ännu inte presenterade. Den som vill kan absolut invänta rapporter eller startelvor, men då finns det en överhängande risk för oddsjusteringar från spelbolagen.

Plockar den raka tvåan till 3,80x.

Speltips:

Speltips: Ängelholm vinner, rak tvåa
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 31/8
TV:  Visas inte på TV. (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo tv4sport logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
IFK Värnamo 2,00 unibet logo
Oavgjort 3,70 bwin logo
Ängelholm 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,66 unibet logo
Under 2,5 mål 2,25 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: