Speltips inför IK Pantern – Västerviks IK 20/2: Fokus på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2017

En hockeyallsvensk match får plats på sajten den här måndagen. IK Pantern får besök av ett formstarkt Västerviks IK och vi hittar ett målspel till 1,88 gånger pengarna som känns väldigt bra på förhand.

Fyra hockeyallsvenska matcher står på schemat under måndagskvällen. Toppmötet mellan IK Pantern och Västerviks IK hamnar utan större diskussion i vårt egna lilla rampljus.

Det här har fina förutsättningar att bli en underhållande match, det är den spontana känslan vi fylls med inför mötet. Pantern – ett av säsongens stora utropstecken – ångar på och får gälla som en liten outsider till att nå SHL till nästa säsong. Om alla bitar faller på plats när det väl gäller – det vill säga i SHL-kvalet – kan allting hända.

På hemmaplan är malmöiterna nämligen väldigt starka. Hemma på Isstadion i Malmö är laget inte bara svårslagna, de spelar också en offensiv och fartfylld ishockey, till synes fyllda med självförtroende. Bara de senaste veckorna har topplagen Mora och Timrå, samt bottenlagen Modo och Södertälje, besegrats enkelt inför den malmöitiska publiken.

En liten formtopp för gästerna

Med tanke på att matchen spelas i Malmö är det självklart att Pantern får gälla som favoriter. Det finns dock ett par saker som talar för Västervik här, inte minst den fina form laget visat prov på. Tre raka vinster inför den här matchen är inte illa. Tänk också på att Västervik vunnit tre av fyra möten med Pantern den här säsongen, varav ett möte nere i Malmö.

Vad vi vågar räkna med när Pantern spelar hemma är en frejdig match. Malmölaget lär göra avtryck, troligen målmässigt. Ett formstarkt Västervik lär också synas i målprotokollet. Med tanke på att matcherna mellan lagen brukar bli målrika är ett spel på målmarknaden väldigt intressant.

Över 4,5 mål (ordinarie) spelas till 1,88 gånger pengarna hos Nordicbet. Det känns som bra betalt. Tanken på Västervik över 2,5 mål till 2,60 gånger pengarna kittlade för en sekund, men vi är rädda för resultaten 4-2, 3-2 och 4-1.

  Rygga spelet hos Nordicbet – Få 1 000 kr bonus och 400 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Nordicbet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, måndag 20/2
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: