Speltips inför AFC Bournemouth – Manchester United 18/4: Vi höjer ett varningens finger: skrällbud!

Spelbloggare Publicerat: 18 april 2018

En skräll vore långtifrån otänkbar när AFC Bournemouth agerar värd mot tabelltvåan Manchester United på Vitality Stadium och det är också det – skrällbudet – som utgör fundamentet för vårt speltips inför matchen.

Vad hände där? Förra veckan åkte Manchester United på årets kanske mest oväntade förlust när de fick besök av den hopplösa tabelljumbon West Bromwich Albion. ”De röda djävlarna” uppträdde helt fantasilöst i anfallsspelet, hittade inte nycklarna för att vaska fram de hetaste av målchanser och föll, efter ett sent baklängesmål, med 0-1.

Även om det i praktiken redan stod klart att ärkerivalen Manchester City skulle kamma hem Premier League-titeln, blev det i och med resultatet också helt klart i teorin. Magplask modellen värre för Manchester United, som nu spelar för att behålla deras silverplats i tabellen.

Största fokus är dock på den titelchans som faktiskt fortfarande existerar, i FA-cupen. Kort inpå denna match vankas semifinal mot Tottenham Hotspur och rotation är således att vänta från José Mourinho. Enda avbräcket är annars på andrakeepern Sergio Romero.

AFC Bournemouth är, inte alls oväntat, i en så osexig situation som det bara kunde bli inför spelårets sista matcher. De är placerade elva i tabellen, numera med kontraktet utan fara, samt utan chans på Europa. Blir ett spel om enskilda platser uppåt och neråt.

Gemensamt med motståndarna har Bournemouth att de kommer från en förlust, och det med 0-3 borta mot Liverpool. Där hade man försvinnande lite att säga till om. Laget har för övrigt två avbräck i Adam Smith samt Junior Stanislas borta. Tyrone Mings står som osäker.

Värdet på Bournemouth

Rotation är oundvikligt för Manchester United den här kvällen, med den heta FA-cupsemifinalen mot Tottenham i sikte. Risken är att den här matchen faller lite mellan stolarna och att Bournemouths chanser härmed ska ses som betydande.

Och när United kommer från årets kanske sämsta insats, 0-1 hemma mot tabelljumbon WBA, försvagas deras aktier än mer. Annars har just hemmaspelet varit deras trumfkort under säsongen.

I vissa matcher AFC fallit platt mot toppmotstånden – något som kan kopplas samman med en stundtals lite naiv spelfilosofi – men formen borde trots förlusten mot Liverpool senast inte vara i större fara. Kalenderåret 2018 som helhet har varit lyckosamt och av de 17 senaste matcherna är blott fyra förlorade.

Det är tveklöst att oddssättarna fokuserar alldeles för mycket på namnen i matchen, istället för de verkliga förutsättningarna som faktiskt råder.

Spelar Bournemouth med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X, fast med bättre odds – till oddset 2,20 hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få en unik bonus – 2 000 kr!

Speltips:

Speltips: Bournemouth +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 18/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: