Speltips inför AFC Bournemouth – Sheffield United 10/8: Dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 9 augusti 2019

Anfallsglada och alltid lika underhållande AFC Bournemouth får besök av nykomlingen Sheffield United på Vitality Stadium i premiäromgången av Premier League. Planen är att dubbla insatsen med vårt speltips.

Annons:

2006/07 var Sheffield United senast uppe i Premier League och nu är de tillbaka efter att ha skrällt stort i Championship; kommit tvåa och på 46 matcher rada upp 26 vinster.

Nu är det istället stor uppförsbacke redan från start. Truppen är i PL-mått mätt tunn och utan större spets. På de flesta håll och kanter är de tippade absolut sist. Blir att kämpa med näbbar och klor från start och ända in i mål.

En spelare som man hoppas ska kunna bidra till nytt kontrakt är Oliver McBurnie, som i förra årets Championship stänkte dit 22 mål för Swansea City. Hans anfallskollega, Billy Sharp, är mer rutinerad och han har varit en målspruta i de lägre divisionerna. Han stod för 23 fullträffar i fjol. Ganska spännande anfallspar, om än oprövade på denna nivå.

För AFC Bournemouth och tränare Eddie Howe, som tillsammans stått för en spektakulär resa, är Premier League numera en del av vardagslunken och har varit det under flera års tid. Vad kan åstadkommas i år? Det luktar mitten. Övre halvan vore en succé.

Talar emot AFC är den välfyllda skadelistan; prydd av David Brooks, Dan Gosling, Lewis Cook, Simon Francis, Lloyd Kelly och Junior Stanislas. Gästerna har hela truppen intakt, skade- och sjukdomsfri.

Annons:

Överspel

När AFC Bournemouth är ena halvan av en match blir det ofta underhållande historier – och varför skulle det bli annorlunda här? Hemmaplansfördel och ett sämre – seriens sämsta? – motstånd på andra sidan planhalvan. Räkna med full rulle från deras sida.

Anfallsglädje har det också bjudits på under vänskaps- och genrepsmatcherna inför premiären. Fem av sex har innehållit minst tre mål. De avslutande; 3-0-vinst över Lyon och 3-4-förlust mot Lazio.

Gästerna kommer behöva fokusera en hel del på försvarsspelet, men lär få sina perioder av bollrullande och kan säkerligen utnyttja en del kontringsmöjligheter. Anfallsduon är mycket spännande och där finns det målpotential. Målsprutor i förra årets Championship.

Att det blir minst tre mål i matchen spelas till dubbla insatsen hos Coolbet. Värde runt 15 punkter nedåt?

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, lördag 10/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.