Speltips inför Allsvenskan 2018: MFF-spelaren imponerar målmässigt

Simon Pålsson Publicerat: 27 mars 2018

Den allsvenska premiären närmar sig med stormsteg och Spelbloggare.se fortsätter att leverera vettiga speltips för den som älskar långtidsspel. Malmö FF väntas dominera serien även den här säsongen och det lär generera en hel del på målkontot hos lagets vassaste anfallare.

Den allsvenska säsongen är bara dagar bort och precis som vanligt är Malmö FF stora favoriter till att vinna guldet. Med fyra SM-guld på fem säsonger vore det kanske konstigt att inte placera skåningarna på favoritstolen inför vad som komma skall.

Under försäsongen har laget imponerat stort med en solid defensiv och nio (!) raka vinster i träningsmatcherna med a-lagsuppställningen. Nio vinster på nio segrar vittnar om att Malmö FF förmodligen blir att räkna med den här säsongen.

En spelare som har imponerat, speciellt under den första delen av försäsongen, är anfallaren Carlos Strandberg. Den mycket lovande anfallaren anslöt visserligen till klubben redan sommaren 2017, men efter att ha fått en hel försäsong med laget är det under 2018 han är tänkt att verkligen växla upp och göra avtryck. Sex mål under försäsongen är ett bra facit, även fall formen dalat lite på sistone.

Trots hård konkurrens – en målgaranti

Vad som är intressant med Malmö FF den här säsongen är konkurrensen på flera positioner, däribland anfallspositionen. Magnus Pehrsson använder så gott som alltid två anfallare på planen, men med tanke på att anfallsbesättningen består av lagkaptenen Markus Rosenberg, stortalangen Carlos Strandberg och försäsongens stora utropstecken Alexander Jeremejeff, är det inte helt enkelt att veta vilka spelare som får spela.

Men med tanke på att Markus Rosenberg kommit upp i åldern, han blir trots allt 36 i år, lär rotation bli nödvändigt. Att dessutom ha en av de tre spelarna på bänken, redo att slängas in när det behövs, gör att Malmö FF får en extra spets i många matcher. Med andra ord kan Carlos Strandberg säkert räkna med att starta minst två tredjedelar av matcherna i Allsvenskan, samtidigt som han får hoppa in i merparten av matcherna han startar på bänken.

I detta speltips fokuserar vi hur som helst på Carlos Strandberg, som ses som den anfallare som primärt ska göra målen för Malmö FF. Markus Rosenberg har utvecklats till mer av en assistspelare, medan Alexander Jeremejeff är än tydligare i playmakerrollen. Därmed blir Carlos Strandberg den självklara spetsen och med tanke på att MFF förväntas dominera många matcher lär han också ha att göra vad gäller målchanser. Då bör han komma upp i ett snitt på 0,5 mål per match.

Hos Unibet ligger linan på generösa 10,5 mål och såvida skadorna inte gäckar honom bör Carlos Strandberg klara det. Om allt vill sig riktigt väl och han vecklar ut sin fulla vingbredd kan han lika gärna komma upp i närmare 20 allsvenska mål. Så bra är han!

Carlos Strandberg över 10,5 allsvenska mål spelas till 1,85 gånger krämen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Carlos Strandberg över 10,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp:  –