Speltips inför Andrey Kuznetsov – Jerzy Janowicz 13/6: Närmare dubbla degen

Simon Pålsson Publicerat: 10 juni 2017

OBS! FRAMFLYTTAD! ATP Stuttgart drar igång på måndagen och i första omgången får vi bland annat se mötet mellan Andrey Kuznetsov och Jerzy Janowicz. Här hittar vi ett vinnarspel till 1,91 gånger pengarna.

När Roland Garros nu är över finns det heller ingen anledning att spela massa turneringar på grus. Härmed går vi istället in i vad som kan betecknas som grässäsongen, med ett par turneringar på tysk, holländsk och brittisk mark.

ATP Stuttgart är först ut och här finns ett par intressanta spelare att följa. De stora jättarna vilar dock upp sig efter två tuffa veckor på det franska gruset, varpå ett par outsiders har chansen att knipa en titel här. Det här är för övrigt en turnering i 250-klassen, det vill säga den minst ansedda av ATP-turneringsklasserna.

Två spelare som kliver in i den första omgången är Andrey Kuznetsov, den tämligen formstarka ryssen, och Jerzy Janowicz. För några säsonger sedan kändes polacken som en intressant spelare som skulle ta flera steg de kommande åren, men utvecklingen har dessvärre stagnerat något och han har halkat ner långt ner på rankingen.

Rakt spel att hämta här

Andrey Kuznetsov å sin sida är en spelare som är mitt inne i en process att ta fler steg, både i sitt tennisspelande och på världsrankingen. Det känns som att ryssen är en av många spelare i åldern kring 25 som är redo att ta ytterligare kliv. Å andra sidan är det nog ingen blivande världsspelare, men åtminstone en habil topp 40-spelare.

Formen har på sistone varit ganska god. I Roland Garros plockade han bland annat set mot Andy Murray  och i turneringen innan, den i schweiziska Genéve, gick han hela vägen till semifinal. Nu är det i för sig skifte av underlag, men det bör inte vara en nackdel för Andrey Kuznetsov i förhållande till sin motståndare för dagen.

I vår värld är det ryssen som är favorit här och lämpligt odds vore runt 1,70-1,75. Hos Betway betalar det raka spelet hela 1,91 gånger pengarna och det synar vi gärna.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Andrey Kuznetsov vinner
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 10:00, tisdag 13/6
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: