Speltips inför Bayern München – Paderborn 21/2: Toppen mot botten

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2020

Tabellmässigt kunde skillnaderna inte vara större än såhär, i samband med att Bundesligas serieledare, Bayern München, tar emot tabelljumbon Paderborn på Allianz Stadium. Spelbolagen ser ändå ut att ta det hela, dessa skillnader, till viss överdrift.

  Spela under 5,0 mål (asian) till oddset 1,60!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den tyska klubbfotbollens dominanter under hela 10-talet. Serieledare nu. I strid med framförallt RB Leipzig, Borussia Dortmund och Borussia M’gladbach om den åtråvärda titeln. Lever kvar i DFB Pokal. Champions League-slutspelsaktuella med det första mötet av två mot Chelsea nästa vecka.

Inte en enda av de tio senaste tävlingsmatcherna, serie-, cup och europeisk fotboll inräknad, är förlorade och hela nio vunna. Enda tappet var i toppmötet mot RB Leipzig häromveckan. Senast krossades Köln med 4-1 – på bortaplan.

Någonting utöver det vanliga kommer med andra ord krävas från Paderborn om de ska få mig sig någonting av värde från Allianz Stadium. Är förstås flera nivåer under motståndarna en normal dag, men som bekant – det mesta kan hända i fotbollens värld.

På 22 omgångar har Paderborn enbart lyckats spela in 16 poäng och placerar sig med det i den andra änden av tabellen, som jumbo. Werder Bremen samt kvalplatsplacerade Fortuna Düsseldorf både pinnen ovanför. Till säker mark, dock hela sex pinnar.

Annons:

Håller siffrorna nere

Paderborn håller ingen supernivå, milt uttryckt. Bayern München, ett maskineri och med en brutal offensiv, är en helt annan historia – och de kommer mest sannolikt vinna matchen. Allt annat vore en praktskräll.

Men det finns faktorer som åtminstone talar emot att siffrorna skulle skjuta rakt upp i höjden – något som spelbolagen, deras oddssättare och marknaden inte verkar lite inställda på.

Bayern München har dessutom prioriterad CL-fotboll till nästa vecka och även om vilotiden emellan är hyfsad, så kan det – vid händelse av en bekväm ledning – tänkas slås av på tempot något. Aktuellt med byten på vissa pjäser?

Hur man än vrider och vänder på det ska Paderborn ses med större chans till att hålla det här någorlunda tätt.

Under 5,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt fem – spelas till 1,60 x insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 5,0 mål totalt (asian handicap)
Odds: 1,60
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30, fredag 21/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: