Speltips inför Begrip Gaming – fightclub 14/4: Elitserien i CS:GO

Simon Pålsson Publicerat: 14 april 2020

Den svenska Elitserien i CS:GO kör vidare och precis som vanligt väntar nu matcher tisdag, onsdag och torsdag. Vi rekar inför Begrip Gaming mot fightclub den 14 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den svenska Elitserien i CS:GO är nu inne på en säsong som börjar ta fart på allvar, och som är 13-14 omgångar gammal. Det återstår med andra ord en rad nya omgångar innan det är dags för att summera den här tabellen, men skiktningen är stor.

En del som följer den bästa CS:GO som finns i världen tröttnade snabbt på att följa den svenska Elitserien, men kom då ihåg att projektet fortfarande är i sin linda och att det snarare är någonting som man kommer att etablera mer över tid.

I grunden är det såklart en rolig idé att vi ska kunna utse de bästa lagen i Sverige också, och inte bara helt och fullt fokusera på Fnatic och NiP när det kommer till svensk CS:GO. Det är vår fasta övertygelse.

Inför tisdagens möte mellan Begrip Gaming och fightclub har vi ett trevligt speltips som vi rekommenderar med värme.
Annons:

Fightclub vinner igen

Det här blir andra gången under säsongen som lagen gör upp, och baserat på hur det gick första gången är det klasskillnad mellan lagen. Då vann fightclub med hela 16-4 och var dominanta redan från start till mål.

Nu ska sägas att kartvalet har en stor betydelse i CS:GO och det är såklart en del av förklaringen till att Begrip Gaming inte kom upp i standard, men det finns också en tydlig klasskillnad mellan lagen för närvarande.

I tabellen är det två relativt jämna lag, med fördel för fightclub. Det bör också vara det lag som är hetare när lagen nu gör upp ännu en gång.

Fightclub att vinna spelas rakt till 1,36 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Fightclub vinner
Odds: 1,36
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:00, tisdag 14/4
TV: 
Stream:  Sportbladet

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: