Speltips inför Belgien – Italien 22/6: Läckert möte i U21-EM

Simon Pålsson Publicerat: 15 juni 2019

Belgien och Italien gör upp i den sista gruppspelsomgången av U21-EM på lördagen den 22 juni. Det blir ett mycket hett möte.

Annons:

Det här Europamästerskapet för U21-landslag har, trots att det alltså inte finns ett svenskt landslag med den här gången, visat sig vara mycket intressant med stjärnspäckade lag från de stora nationerna. Det gör att vi har fått njuta av förstklassig fotboll på många håll.

Två lag som har imponerat på olika sätt är Italien och Belgien. Belgien förlorade visserligen sin premiär och såg dock bleka ut, men har tidigare under året och inte minst under kvalspelet visat att det finns en anledning till att många pratar gott om belgisk talangutveckling.

I U21-EM har det dock blivit två raka förluster, både mot Polen och Spanien, varpå chanserna till slutspel nu är nästan obefintliga. Det gäller att försöka avsluta gruppspelet (och förmodligen turneringen) på ett bra sätt för att inte lämna helt nedslagna. Det bör finnas viss motivation för att klara det.

Offensivt inriktad match

Italien imponerade stort i sin premiär mot Spanien och efter 3-1 var den bestående känslan att det italienska landslaget skulle bli att räkna med. Det andades verkligen klass om det laget där offensiven hamnade osedvanligt mycket i fokus för att vara i ett italienskt landslag.

Men spelarna kom ner på jorden i det andra gruppspelsmötet. Då väntade Polen och förlusten med 1-0 inte bara sved, utan ställde också till det ordentligt inför avslutningen. Nu behöver laget en trepoängare för inte riskera att missa slutspelet i Europamästerskapet.

Zinho Vanheusden och Landry Dimaya är inte tillgängliga för spel i det belgiska landslaget. Det var å andra sidan inga spelare som fanns med i den första matchen heller, utan det här är två spelare som laget lärt sig att klara sig utan.

Italien kommer med sitt bästa lag och det är en av anledningarna till att vi tror på viss italiensk dominans här. Men efter ett par svaga insatser vill belgarna också göra avtryck.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, lördag 22/6
TV:   svttjugofyra logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.