Speltips inför Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 26/4: Sjunde avgörande

Simon Pålsson Publicerat: 25 april 2018

Toronto Maple Leafs kliver in i den sjunde och helt avgörande matchen mot Boston Bruins med vind i sina segel. Det ska nu avgöras vilket lag som går vidare till nästa runda i Stanley Cup-slutspelet.

Boston Bruins och Toronto Maple Leafs spelar en helt galet jämn slutspelsserie i den första rundan av Stanley Cup och som neutral åskådare går det inte att göra någonting annat än att njuta ordentligt. Matchen står nu 3-3 efter sex möten, varpå allting ska avgöras i Boston i den sjunde och helt avgörande matchen.

Boston Bruins såg ut att vara på väg mot ett bekvämt avancemang efter två spelade matcher och 2-0 att gå på. Dessutom gick laget upp till 3-1 och hade därmed två chanser på sig att döda det här, bland annat på hemmaplan inför sin egen hemmapublik. Det misslyckades laget med.

Det betyder att när vi nu kliver in i match sju så är det Toronto Maple Leafs som har medvind. Inte nog med att laget har två raka vinster, varav en på bortaplan, utan det är också så att kanadensarna alltså vunnit tre av lagens fyra senaste möten. Det går inte att blunda för vad ett sådant facit ger i termer av självförtroende.

Toronto Maple Leafs har fördel

Inför match sju skulle vi därför påstå att det är gästerna som har fördel rent psykologiskt, trots att Boston Bruins alltså får spela på hemmaplan. När allting ska avgöras är det klart som korvspad att du hellre spelar inför din egen hemmapublik, men i detta pressade läge kan Toronto Maple Leafs bara åka vidare på sin fina våg och verkligen sätta press på Boston Bruins. Det blir tufft att hantera.

Brandon Carlo och Anders Bjork är fortsatt otillgängliga för hemmalaget. Inte heller Toronto Maple Leafs har några nya avbräck, utan får bara klara sig utan Joffrey Lupul och möjligen småskadade Leo Komarov som närmar sig comeback.

Här tror vi på en tät och jämn historia, men med tanke på hur spelbolagen valt att värdera chanserna inför matchen tycker vi att värdet helt klart finns hos gästerna. Det här är öppet och bevisligen vet Toronto Maple Leafs hur de ska såra Boston Bruins.

Toronto Maple Leafs +0.0 (asian handicap) spelas till 2,45 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Toronto Maple Leafs +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30 torsdag 26/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: