Speltips inför Brasilien – Venezuela 19/6: Givet handikappspel

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Brasilien är klara favoriter inför mötet med Venezuela i Copa America, men vårt speltips tror på en tätare match den 19 juni 2019.

Annons:

Copa America smygstartade redan förra helgen och som vanligt är det en turnering som spelas i mycket rask takt. Det finns totalt tre grupper och för att hinna med turneringen på bara ett par veckor blir det inte särskilt många vilodagar.

Det här bottnar såklart också i det faktum att spelarna gärna har några veckors semester innan ligorna runt om i Europa – eller världen också för den delen – ska starta senare i sommar. Det gör också att det ställs ganska tuffa krav på spelarna som får spela många, intensiva matcher på kort tid.

Brasilien och Venezuela gör hur som helst upp i ett viktigt möte natten till onsdag svensk tid. Här kan vi redan nu lokalisera ett handikappspel som är intressant då spelbolagen valt att måla upp Brasilien som den klara favoriten.

Visst, det är fullt rimligt att så är fallet. Den startelva som Brasilien ställer på benen är stjärnspäckad och laget känns rustat till tänderna. Neymar må vara skadad och utanför matchtruppen hela sommaren, men det finns offensiv kraft ändå. Thiago Silva, Filipe Luis, Marquinhos och Dani Alves formerar dessutom en ganska stark backlinje.

Venezuela underskattas

Brasilien såg till att öppna turneringen med en stabil vinst mot Bolivia med 3-0. Det var en vinst som snarare var i underkant, men lite oroande är det att laget inte kunde köra över motståndarna mer. Det ska vara den enkla matchen i gruppen och det är nu det blir skarpt läge.

För att ta sig vidare till slutspel behöver man sluta bland de två bästa i gruppen. Förutom Bolivia väntar också möten med Venezuela och Peru. Efter att lagen spelade oavgjort i den första omgången är det helt vidöppet om vilket landslag av Peru och Venezuela som kniper en plats om en slutspelsplats, men faktum är att Brasilien hamnar i ordentlig trångmål om det skulle bli förlust mot Venezuela här.

Venezuela visade återigen sig som ett starkt defensivt, välorganiserat och allmänt starkt lag i matchen mot Peru. Nu kommer dock Luis Del Pino inte vara med i den här matchen efter det röda kortet senast.

Hur som helst upplever vi att spelbolagen underskattas Venezuela.

Venezuela +2,5 spelas till 1,60 gånger insatsen hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Venezuella +2,5
Odds:  1,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Interwetten
Spelstopp:  02:30, onsdag 19/6
TV:    tvtio logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.