Speltips inför Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks 29/10: Kvällsmöte i NHL

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2017

Carolina Hurricanes och Anaheim Ducks gör upp om två poäng redan på söndagskvällen svensk tid. Här gräver vi fram ett speltips till en bit över 2,00 gånger insatsen.

Redan på kvällskvisten svensk tid är det dags för NHL-mötet mellan Carolina Hurricanes och Anaheim Ducks, där vi redan nu har hittat ett intressant speltips.

Här har vi två lag som dukat upp rena rama målexplosionerna under säsongsinledningen. Det är för övrigt någonting som brukar återkomma när lagen spelar mot varandra. 48 mål har gjorts i lagens sju senaste inbördes möten, vilket ger ett snitt på strax under sju mål per match. Det säger en hel del.

Trots att formen inte har varit den bästa – Carolina Hurricanes har bara tre vinster på sina åtta senaste matcher – har laget bjudit på många fina matcher så här långt. Tre av de fyra senaste har gått över 5,5 mål till exempel. Ännu tydligare är det hos Anaheim Ducks, som också står på tre segrar på sina åtta senaste matcher. Totalt 27 mål i lagets tre senaste matcher säger en del om vilken typ av ishockey de spelar för tillfället. Raka rör och öppna spjäll!

Spel på målmarknaden

Lee Stempniak och Teuvo Teravainen ser ut att missa matchen för Carolina Hurricanes. Det är två relativt tunga offensiva avbräck. Å andra sidan har hemmalaget en i övrigt full matchtrupp att tillgå.

Betydligt värre ser det ut för gästerna, som har en rad tunga defensiva spelare på sin frånvarolista. Inte mindre än tre backar – Sami Vatanen, Cam Fowler och Kevin Bieksa – ser ut att missa tillställningen. Därtill kommer troligen inte Ryan Miller vakta målet. Ryan Kesler och Patrick Eaves är frånvarande ett bra tag till.

Det här båda följa det tydliga mönstret som trots allt finns.

Över 5,5 mål spelas till 2,10 gånger degen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  23:00, söndag 29/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: