Speltips inför Chelsea – Burnley 12/8: Tydliga favoriter

Simon Pålsson Publicerat: 12 augusti 2017

Det är premiärdags på Stamford Bridge. Att hemmalaget gäller som klara favoriter när Burnley kommer på besök är självklart. Det ligger också till grund för vårt speltips.


KAMPANJ:
Spela Chelsea vinner till 4,0 hos Betfair via denna länk. Ordinarie odds 1,15.

Stamford Bridge i London är skådeplatsen för premiärmatchen mellan hemmalaget Chelsea och gästande Burnley. Premier League-drabbningen känns på förhand ganska ensidig och värden borde gälla som solklar favorit.

Chelsea må ha sett lite stabbiga ut på försäsongen och det finns en rad frågetecken kring truppbygget. Diego Costa lämnar snart klubben, medan Nemanja Matic redan skrivit på för Manchester United. Förutom Alvaro Morata har det inte hänt mycket på värvningsfronten, varpå den här truppen känns lite tunn.

Tränaren Conte har varit inne på samma sak i flera intervjuer och har även begärt nya värvningar. Med det sagt har laget fortsatt en mycket stark startelva – även fall Victor Moses och Eden Hazard missar den här matchen – så någon fara på taket så här i början bör det inte vara.

Burnley känns svagare i år

För motståndet i premiären står Burnley, ett lag som tappat nyckelspelare som Michael Keane. Värvningen av Jonathan Walters är spännande och det är förmodligen en spelare som kan se till att vara ett ständigt hot för Burnley, men på det hela taget känns Burnley svagare i år.

Bortamatchen mot Chelsea är aldrig lätt. Förra säsongen fick Burnley 3-0 i baken och i vår värld finns det inte mycket som talar för något annat här. Hemmalaget lär vara taggade till tusen i en premiär och skadorna till trots kan de ställa en fantastisk startelva på benen. Alvaro Morata väntas starta, men är inte riktigt matchtränad ännu. Willian och Pedro på kanterna kommer dock vara ständiga hot.

Chelsea -1,5 spelas till 1,88 gånger pengarna hos bet365. Ett underspel kan också vara intressant, då vi tror det slutar 2-0 eller 3-0. Under 3 mål finns till runt 1,75. Håll ett öga där!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Livesädning inför Chelsea – Burnley!

Vår nya syskonsida Livebetting.se kör livesädning 15:50 inför Chelsea – Burnley med uppsnack och jakt på bra livespel. Livesädningen är även tillbaka i havltid och sedan under själa matcher finns er värd Sladjan Osmanagic med i chatten som även finns under livesädningen så ni i direktsänding kan ställa frågor till honom.

Besök Livebetting.se här!

Speltips:

Speltips:  Chelsea -1,5
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 12/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: