Speltips inför Club Brugge – Atlético Madrid 11/12: Favoritspel

Spelbloggare Publicerat: 10 december 2018

En av kvällens minst heta matcher från Champions League spelas mellan Club Brugge och Atlético Madrid, fastän det fortfarande finns lite i potten. Detta hindrar emellertid oss inte från ett hitta spelvärde inför matchen och vårt tips tas del av här.

Annons:

Slutspelet är klart. Alldeles oavsett kommer Atlético Madrid ta ett kliv framåt i Champions League, till utslagningsfasen.

Och för Club Brugge står det klart att det blir Europa League-slutspel som väntar härnäst. Det kan ingenting förändra.

Så, vad är det då som är i potten? För Atlético Madrid – att behålla förstaplatsen före Borussia Dortmund och för det kommer man behöva minst matcha deras resultat. En vinst och det står helt klart. Ett kryss, om tyskarna vinner över franska Monaco, betyder att man petas ned till andraplatsen.

Situationen som sådan har kunnat uppstå eftersom just Club Brugge, på bortaplan, höll tätt och spelade 0-0 mot Dortmund i den förra omgången medan Atlético Madrid, utan större stressmoment, kunde hålla undan och vinna med 2-0 över Monaco.

Trots att det belgiska värdskapet inte har ett knyst att spela för, kommer de såklart inte lägga sig platt inför Atlético Madrid – men har de tändvätskan för att på allvar kunna ses med skrällchans? Kort inpå matchen väntar seriefotboll och där är pressen stor. Blicken på annat håll, månne?

Förstaplatsen säkras

Klass och motivation talar alltså för Atlético Madrid och det borde räcka till tre pinnar. Siffrorna skulle även kunna skjuta i höjden och oddsen för bortaspelen är av lockande karaktär. Risk att de droppar till närmare avspark.

Orosmolnet är truppsituationen och inte minst på de defensiva positionerna. Stefan Savic, avstängd, saknas och statusen runt Filipe Luís, Diego Godín liksom Juanfran är osäker.

Ändå – visst ska skillnaderna vara fundamentala? Det fick vi också se när lagen möttes i den spanska huvudstaden och Atlético vann med tre mål mot ett. Observera också att Club Brugge riskerar att komma till spel utan en handfull pjäser, upp emot sju spelare och alla sådana nära eller i den ordinarie startelvan.

Nu kommer också Atlético Madrid hit med stärkt form efter 3-0-kross av Deportivo Alavés medan belgarna haft enorma problem sedan en tid tillbaka.

0-2? Atlético Madrid spelas med -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med uddamålet – till 1,86 x insatsen hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 11/12
TV:  viasathockey logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.