Speltips inför Colorado Avalanche – Nashville Predators 17/4: Nu gäller det

Simon Pålsson Publicerat: 16 april 2018

Nashville Predators har två raka vinster i slutspelsserien mot Colorado Avalanche. Nu måste hemmalaget studsa tillbaka för att skaka liv i den här matchserien.

Två matcher in i slutspelsserien mellan Colorado Avalanche och Nashville Predators går det att konstatera två saker. Dels är Nashville Predators ett starkare lag, med en högre höjd och en offensiv som i sina bästa stunder glimrar på ett sätt som få lag kan matcha i hela ligan. Dessutom är Colorado Avalanche inte på något sätt en slagpåse och har faktiskt förmågan att streta emot.

Just nu står det dock 2-0 i matcher till Nashville Predators, som efter totalt tio mål framåt vann båda mötena på hemmaplan och därigenom har kopplat sig ett starkt grepp om den här matchserien. Ska det bli spännande är det nog hög tid att steppa upp för Colorado Avalanche och då bör rimligen hemmaplansfördelen kunna hjälpa laget något.

Efter två matcher går det att som sagt att se hur Colorado Avalanche trots allt har förmågan att göra det bra mot ett Nashville Predators som fortsatt släpper in lite för många mål. Nu är målproduktionen så pass bra att det sällan blir ett problem, men alldeles uppenbart går det att såra laget. Trots bortaplan har Colorado Avalanche gjort sex mål hittills i matchserien, vilket ger ett snitt på tre mål per match. I våra ögon känns det troligt att laget bibehåller det snittet över hemmamatchen som spelas natten till tisdag svensk tid.

Nu eller aldrig för hemmalaget

Med 0-2 i bagaget och hemmaplansfördel i match tre finns det inte mycket att be för i hemmalaget. Det är här och nu som laget behöver steppa upp, ta en vinst och därigenom skaka något slags liv i den här matchserien. Bevisligen kan Colorado Avalanche dessutom såra sina motståndare målmässigt, vilket är en förutsättning för att kunna rubba Nashville Predators.

Samuel Girard är småskadad och kan komma att stå över matchen för hemmalagets del. I övrigt är målvakten Semyon Varlamov och backen Erik Johnson borta med knäskador båda två. Gästerna kan sakna Calle Järnkrok och Yannick Weber, som båda dras med skavanker och troligen vilas i match tre.

Här tänker vi oss att en målfest är högst trolig igen, men riktar in oss på hemmalaget. Skrällspelet lockade initialt, men vi blir aningen mer specifika i vårt spelval.

Colorado Avalanche över 2,5 mål (inklusive övertid) spelas till 1,90 gånger krämen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Colorado Avalanche över 2,5 (inklusive övertid)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  04:00, tisdag 17/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: