Speltips inför Complexity Gaming – Astralis 22/4: Vi backar danskarna

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2020

Det är CS:GO för hela slanten som gäller för den som älskar onlinebetting nu. Nu möts Complexity Gaming och Astralis den 22 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Tanken var att spela DreamHack Masters Spring 2020 på plats i Europa, men med tanke på att hela världen i stort sett är lamslagen på grund av corona har man valt att skjuta på den här turneringen och göra den i en ny tappning.

Just nu är planen att spela hela huvudturneringen online, men på grund av tekniska skäl har man valt att dela in det hela i fyra regioner. Europa kommer därmed att vara den allra hetaste regionen, eftersom de allra bästa lagen också är därifrån.

Övriga regioner blir Nordamerika, Asien och Oceanien. Det är med andra ord så att det är i Europa det blir bäst matcher, men i Nordamerika kan det också bli en och annan matcher som verkligen sticker ut.

En hel del asiatiska spelare tillhör lag som är hemmahörande i Europa, och därmed kommer de att spela med sina ordinarie lag såklart. Det är lagens bas som är det intressanta, inte härkomsten för respektive spelare. Orimligt vore väl annars.
Annons:

Astralis är hetare än Complexity Gaming

En av matcherna som sticker ut i onlinekvalet till en annan turneringen, den som spelas i Rio i november, avgörs redan på onsdagen, mellan Complexity Gaming och Astralis. Det danska laget Astralis är ett av de allra bästa i världen, och har dessutom visat fin form på slutet.

Nu förlorade man i för sig den viktiga matchen mot mousesports i slutspelet av ESL Pro League, men fram till dess radade danskarna upp vinster. Det lär vara så att man är närmare toppformen nu, eftersom DreamHack Masters 2020 är en väsentligt viktigare turnering.

Complexity Gaming är ett svårslaget lag, men mot de lite bättre lagen väger man ofta lite för lätt. Det är i för sig inte heller konstigt.

Känslan är att det är Astralis som är det hetare laget i den här matchen, och vårt speltips blir utan tvekan till danskarnas fördel. Astralis att vinna med 2-0 spelas till 1,72 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Astralis 2-0
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, onsdag 22/4
TV: 
Stream:  Twitch

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: