Speltips inför Deportivo La Coruna – Sevilla 17/4: Förutsättningar för mål

Spelbloggare Publicerat: 17 april 2018

Det skriker mål om tisdagens tidiga match från spanska Primera División, där Deportivo La Coruña och Sevilla ska mäta krafterna med varandra. Här blir det helt enkelt att åka av…

Som en blixt från klar himmel har Deportivo La Coruña fått deras hopp om ett nytt kontrakt väckt till liv – via två vinster efter varandra, över Málaga och Athletic Bilbao, båda med siffrorna tre mål mot två.

Tveklöst är det dock fortsatt uppförsbacke för Deportivo, som har fem pinnar till säker mark och Levante närmast – med sex matcher kvar att avverka. Varenda match är en måstematch och på hemmaplan finns det inte annat en än trea på tapeten här – mot ett Sevilla helt under isen.

Under isen, ja. Sevilla har, mitt i striden om en Europaplats, radat upp sex vinstfria matcher, tre förluster samt tre kryss, och ser rentav iskalla ut. Under den här perioden åkte bland annat Champions League ur, om än efter två hedersamma prestationer mot Bayern München.

Resultaten har inneburit att de droppat ner till plats sju i tabellen – och det är inte alls vad som var tänkt. Ett sätt att rädda upp det hela vore via en skalp i spanska cupen, Copa del Rey, och finalen mot Barcelona, i Madrid, senare i veckan.

Minst tre baljor

Det är bara all in som gäller för Deportivo. Allt eller ingenting. Tre poäng i sikte. Svårare än så är det inte, så desperat situationen fortsatt är.

Vi kan bara blicka lite närmare på de här två vinsterna – i matcher som Deportivo spelat oerhört framåtlutat och våghalsigt i, vilket 3-2-resultaten understryker. Gissningsvis blir det bara likadant under de sista matcherna och sedan får det helt enkelt räcka till nytt kontrakt eller ej.

Sevilla kan ha visst fokus på helgens cupfinal, men kommer förstås ta uppgiften seriöst. På resande fot är de långtifrån lika starka som hemma, formen är urusel och det släpps in mål på löpande band. De spelar en offensiv fotboll och det är inte alltid superpassande, beroende på resultat och rena förutsättningar.

Bland annat finns avbräcket Wissam Ben Yedder att ta hänsyn till för Sevilla, men det väger generellt rätt jämnt i den offensiva kontra defensiva balansen – åt båda håll.

Ett tokdesperat Deportivo mot ett sårbart Sevilla med vass udd. Målrikt? Åh, ja!

Över 2,5 mål spelas till 1,75 gånger pengarna hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:30, tisdag 17/4
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: