Speltips inför Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning 17/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 16 oktober 2017

Allt fokus läggs på målmarknaden när nattens enda NHL-match ska analyseras. Detroit Red Wings och Tampa Bay Lightning gör upp om två poäng i NHL:s sjätte omgång.

En enda NHL-match står på schemat den här natten. Här dyker vi rakt in i det som kan bli ett fartfyllt möte mellan två lag som har inlett säsongen på ett bra sätt.

Detroit Red Wings har fyra vinster på sina fem inledande matcher, där det som sticker ut är det offensiva spelet. I samtliga matcher har laget fått nätkänning minst två gånger och i de två senaste har vi fått se hela tio mål framåt. Det säger en del om den spets som trots allt finns i laget. Alldeles uppenbart har laget också valt att trycka gasen i botten så här i säsongsinledningen.

Tampa Bay Lightning ser också starka ut, med samma vinstrad efter fem omgångar. Efter tre raka hemmamatcher – där laget slagit tunga motståndare som Washington Capitals och Pittsburgh Penguins – väntar nu en bortamatch igen. Även för deras del är det offensiven som sticker ut.

Spel på målmarkaden

Tampa Bay Lightning har varken skador eller avstängningar att ta hänsyn till inför den här matchen. Laget kommer alltså med full matchtrupp till den här tillställningen.

Nästan lika ljust ser det ut för Detroit Red Wings, som troligen bara får klara sig utan Danny DeKeyser. Det är ett avbräck som går att hantera utan större problem. Därmed kommer alltså båda lagen med fulla matchtrupper, varpå det inte finns några undanflykter att ta till.

Formen är god i båda läger. Offensiven fungerar dessutom felfritt.

Över 5,5 mål spelas till 1,95 gånger degen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, tisdag 17/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: