Speltips inför Djurgården – Malmö FF 18/4: Två lag ur slag

Spelbloggare Publicerat: 18 april 2018

Två titelaspiranter. Två lag ur form. Allt tyder på att den allsvenska mitt i veckan-matchen mellan Djurgården och Malmö FF kommer bli ett rent antiklimax, vilket borde avspeglas på målfronten.

ODDSBOOST! Få 14,00 på Djurgården eller 12,00 på Malmö FF att vinna matchen. Klicka för för att ta del av sitt supererbjudande.

Varken Djurgården eller Malmö har motsvarat förväntningarna den här allsvenska upptakten, tre matcher in i det hela – något som blir extra påtagligt, chockerande, eftersom de båda gått som tåget i Svenska Cupen och möter varandra i final om mindre än en månad.

Lagens premiärmatcher var dessutom välutförda sådana, för att spiralerna sedermera pekat spikrakt neråt.

DIF:s skalp borta mot Östersund, efter en nästintill perfekt försvarsinsats och 1-0-vinst, följdes upp av ett kryss mot Trelleborg och nu senast en tydlig 0-2-förlust i derbyt mot AIK. Det stora orosmomentet är anfallsspelet och årets två enda mål har kommit i samband med hörnsituationer samt från mittbacken Marcus Danielsson.

Malmö inledde det allsvenska året med att städa av Elfsborg, också på bortaplan, med siffrorna 2-1 och därefter har det blivit två kryss – mot AIK och ”Giffarna” Sundsvall. Inte alls flutit på som önskat.

Att det vore ett på tal om ett krismöte vore kanske att ta i aningen redan nu, men det är uppenbart att båda parter har en extraväxel att sätta i och att det finns mer att bevisa. Klart mycket mer.

Målsnålt i toppfajten

Onsdagens match kan på sätt och vis bli en tydlig vägvisare på vartåt det barkar för Djurgården och Malmö. Dessvärre är våra förhoppningar på matchen klart nedskruvade, vilket öppnar upp för olika typer av positioner på målmarknaden.

Framåt i banan råder kaos hos Blåränderna. De offensiva pjäserna har inte förmått att leverera alls och de två enda målen kommit i samband med hörnsituationer. Defensivt har man sett desto stabilare ut, med undantag för i derbyt – något som man hoppas kunna justeras. Sannolikt tar Marcus Danielsson tillbaka sin startplats från Jonas Olsson, vars insats var under all kritik.

Den offensiva huvudvärken är nu ännu värre för hemmatränaren, Özcan Melkemichel, i och med att Kerim Mrabti blivit skadad och att nyförvärvet Yura Movsisyan blev utvisad 14 minuter efter sitt inhopp i derbyt. Vem ska målen komma från?

Malmö har även de sina bekymmer, också klara sådana. Spelet hackade rejält mot såväl AIK som Sundsvall och här har de spelare som Bengtsson, Vindheim, Bachirou och eventuellt Traustason borta. Gott om kvalitet som försvinner i dessa avbräck.

Ett toppmöte mellan två skadeskjutna lag ur slag. Vad talar det för, om inte målsnålt?

1,74 x insatsen för att vi får max två mål i matchen värderar vi vara ett värdespel. LeoVegas är platsen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:00, onsdag 18/4
TV:  cmorefotboll logo spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: