Speltips inför Djurgården – Skellefteå 7/4: Kniven mot strupen

Simon Pålsson Publicerat: 7 april 2018

Det går inte att blunda för det prekära läge som Djurgården har försatt sig själva i, men om det ska bli någon som helst spänning behöver laget vinna den tredje SM-semifinalen mot Skellefteå på lördagen.

SM-slutspelet åker vidare och det som skulle bli den riktigt spännande semifinalen står nu och väger inför det tredje mötet. Ska Skellefteå gå upp till 3-0 i matcher och nästan döda spänningen bara tre matcher in i matchserien? Eller kan Djurgården skaka liv i det här?

Det är 10 000 kronors-frågorna som behöver besvaras i det här läget och inför det tredje mötet är det därför inte helt enkelt att välja spel. Skellefteå har varit klart bättre i båda de två första matcherna och när nyckelspelaren Joakim Lindström var tillbaka senast blev det direkt urladdning – vinst med hela 6-1. Det känns som att hans inverkan på resultatet är stor och att hans roll blir betydelsefull vidare i matchserien.

Samtidigt var Djurgården starka rakt igenom nästan hela grundserien och kändes som ett lag som skulle kunna störa hela vägen fram. Slutspelsrutinen är inget vidare och det känns som att det är där laget faller. Men visst är inte Djurgården så mycket svagare i dessa sammanhang att de ska behöva förlora på hemmaplan – igen?

Skellefteå kommer att hota

Djurgården lär kliva in hårt i den här matchen och försöka ta kommandot direkt. Det väntas storpublik på Hovet och kanske kan lördagsfyllan på läktarna vara precis vad spelarna behöver på planen? Klart är i alla fall att det kommer att visas mycket energi från hemmalaget och det lär sätta en viss prägel på matchbilden.

Vi tänker oss en svängig historia och att Djurgården vill revanschera sig duktigt efter det pinsamma nederlaget senast. Samtidigt har Skellefteå visat sig väldigt spetsiga och lär kunna såra sina motståndare även här. Förstakedjan är tillbaka i full form och då är det få som kan sätta stopp för Skellefteå under hela 60 minuter.

Spelbolagen håller hemmalaget som favoriter och det går väl att köpa. Däremot tror vi att chanserna för en målrik historia är goda och att Skellefteå då gör minst två.

Skellefteå över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Skellefteå AIK över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp:  15:15, lördag 7/4
TV:   tvfyra logo tvtolv logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: