Speltips inför Elitloppet 2019 26/5: 3,50-oddsare!

Emil Jakobsson Publicerat: 21 maj 2019

Elitloppet 2019 går av stapeln på söndag, den 26:e maj, med två kvallopp och finalen hållen senare under dagen. Här tar ni del av vårt speltips inför den stora höjdpunkten i travvärlden.

Annons:

Ett av världens främsta travevent i världen är snart här, Elitloppet 2019, och det hålls på Solvalla travbana i Bromma med sprinterdistansen 1609 meter. Det missar ni väl inte?

Propulsion återvänder med ett nytt försök på Elitloppet efter andraplatser 2017 samt 2018. Första året var Timoko strået vassare och senast var mästaren Ringostarr Treb det. Förhoppningen är att det nu 2019 räcker ända in i kaklet och Propulsion tillhör också loppets favoritskara.

Förstapriset på loppet är satt till massiva 3 000 000 kronor – och den potten har förstås flera blickarna inställd på.

Vem blir vinnaren?

Propulsion, som vi tittar närmare på inför loppet, har startposition nummer fem och är nästfavorit att vinna med oddser 3,50. Förstapositionen tas av Abrion Du Gers, som står i oddset 5,0 för dito och den stora favoriten är Readly Express med sina 2,75. Ganska öppet, ändå.

Förhandstipsen med Readly Express på 2,75 är missvisande, menar vi bestämt. Alla topptippade på bettingfronten möttes tidigare under årets Prix d’Amérique på 2 700 meter. Looking Superb, en potentiell uppstickare, kom tvåa, Readly Express trea och Propulsion femma.

På den här stora scenen spelar erfarenheten en betydande roll och Propulsion vet hur det är att racea framför en massiv publik på Storvalla. Efter två raka andraplatser – redo for rock’n’roll nu? Kusken Örjan Kihlström har vunnit loppet vid tre tillfällen och uppfattas som en av världens bästa.

Det väntas bli en spännande kamp på Storvalla när nästa Elitloppetmästare ska kronas. Blir det Propulsion? Till oddset 3,50 – absolut!

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – få 500 kr omsättningsfritt i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

 

Speltips:

   
Speltips: Propulsion vinner Elitloppet 2019
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 11:30, söndag 26/5
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo