Speltips inför ENCE – Ninjas in Pyjamas 24/3: Solklar favorit i ESL Pro League

Simon Pålsson Publicerat: 24 mars 2020

Ninjas in Pyjamas föll visserligen senast, men måste gälla som stora favoriter inför matchen mot ENCE i ESL Pro League tisdagen den 24 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att lita på att esportvärlden levererar precis som vanligt, och tack för det. För när det kommer till den onlinebaserade turneringen ESL PRO League, som nu är inne på sin elfte säsong i ordningen, spelas det precis som vanligt.

Det gör att vi kan hitta fina speltips dagarna i ända, och den som gillar betting på esport har sannerligen kommit rätt. Just den här tisdagen fokuserar vi på det sena mötet mellan ENCE och Ninjas in Pyjamas, ett så kallat nordiskt derby.

Nu är det här inte två lag som har någon speciell rivalitet i den bemärkelsen – de har egentligen varit verksamma på lite olika nivå sista åren – men med tanke på att ENCE är från Finland och klassiska Ninjas in Pyjamas är från Sverige finns det ändå någon slags extra krydda för oss utomstående.

Här har vi goda förhoppningar om att få se en bra match, och möjligen en riktig uppvisning från Ninjas in Pyjamas. Det må vara en ny uppställning, men heatoN finns såklart fortfarande med i organisationen och då kan man lita på att det är hög nivå på sakerna.
Annons:

Ninjas in Pyjamas vinner enkelt

Ninjas in Pyjamas har så här långt i ESL Pro League (den här säsongen vill säga) hunnit spela fyra matcher, och har tre vinster och en förlust. Det tunga nederlaget kom senast mot franska Vitality, en tuff motståndare som man hade oturen att spela lite sämre kartor mot. Trots att man inledde med Vertigo, en map som Ninjas in Pyjamas ofta är bra på, förlorade man med 16-14 och sen kunde man inte stå upp bra i Nuke. Det är en map som Ninjas in Pyjamas brukar vara bra på dock.

Nu möter man alltså finska ENCE, som är rankade som nummer 22 i världen. Det är dock ett lag som så här långt har fyra (!) raka förluster i ESL Pro League och det är minsann ingen slump. Formen är allt annat bra hos finnarna just nu.

Därför kan vi inte annat än att se NiP som stora favoriter och kliver in på det raka spelet utan någon som helst tvekan på förhand.

Ninjas in Pyjamas att vinna spelas till 1,47 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – starka på esport!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ninjas in Pyjamas vinner
Odds: 1,47
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, tisdag 24/3
TV: 
Stream:  Twitch

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: