Speltips inför Everton – West Ham 19/10: PL-omstart med skrällbud

Spelbloggare Publicerat: 19 oktober 2019

Det blir ett skrällbetonat spel när storbesvikelsen Everton tar emot West Ham United på Goodison Park i omstarten av Premier League, lördagen den 19 oktober. Här är värdet klart! Visst ryggar ni oss?

Annons:

13:30 smäller det – Premier League återstartar! Everton och West Ham är det som hamnar i strålkastarljuset och matchen ser ni bäst på Viasat Premium eller Viaplay.

Åtta matcher. Ännu är lite spelat av Premier League anno 2019/20, men det är såklart av största betydelse att leverera redan från start och inte hamna på efterkälken – något som Everton är i den stora riskzonen att göra. Efter fyra uppradade förluster har de ett facit om 2-1-5 och är med det placerade som tredjejumbo.

Men det är klart att ”The Toffees” alltjämt har chansen att vända på skutan – och då kan det vara på sin plats med ett starkt resultat, läs: vinst, redan här. Uppehållet kom hur som helst väldigt passande; en möjlighet att få ladda upp batterierna.

West Ham åkte på en mindre käftsmäll när de på hemmaplan förlorade med siffrorna 1-2 mot Crystal Palace före uppehållet och över det stora hela har det varit mycket blandad kompott från deras sida. 3-3-2 eller 12 pinnar på åtta matcher är dock fullt acceptabelt och man har visst känn på de bättre platserna i tabellen.

Annons:

West Ham får förtroendet

Uppehållet kan mycket väl ha varit till stor fördel för Everton; att de fått slicka såren och ladda upp batterierna efter en äkta mardrömsperiod. Däremot kan de senaste prestationerna, fyra raka förluster, inte viftas bort hur som helst. Talande för att det finns stora problem. Marco Silva är en mycket pressad tränare.

Hit kommer Everton till spel utan skadade Jean-Philippe Gbamin samt avstängde Séamus Coleman. Theo Walcott och Fabian Delph är därutöver tveksamma kort. Inte optimalt.

Helt prickfria var West Ham inte heller för den delen före uppehållet, men över det stora hela har de presterat relativt väl under serieupptakten. Lite överraskande är att de ännu, på fyra bortamatcher, inte förlorat vid ett enda tillfälle; en vinst och tre kryss. Sett stabila ut och det kan ta med sig till denna fajt.

Borta för West Ham inför matchen är Michail Antonio, Lukasz Fabianski och Winston Reid. Tveksamt runt Robert Snodgrass. Kan ändå ställa ut en stark startelva.

Spelare för spelare är det två ganska likvärdiga lag. West Ham har presterat bättre och varit i bättre form på senare tid. När vi då kan få så pass bra betalt för skrällarna, är det bara att klippa till.

+0,5 mål (asian handicap) på West Ham tas till 1,98x hos Bethard. Spelet sitter då vid kryss eller bortavinst.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 19/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: