Speltips inför Falkenbergs FF – GIF Sundsvall 27/7: Desperat möte

Simon Pålsson Publicerat: 27 juli 2019

Det blir ett speltips på målmarknaden inför mötet mellan Falkenbergs FF och GIF Sundsvall i bottenstriden av Allsvenskan lördagen den 27 juli 2019.

Annons:

Det är verkligen ångest som står längst upp på den allsvenska menyn inför lördagens matcher. Då är det nämligen ett aktat bottenmöte mellan Falkenbergs FF och GIF Sundsvall, två lag som riskerar att ramla rakt ner i Superettan om det inte vill sig väl senare den här hösten.

Därför gäller det att försöka vända den negativa trenden så fort det bara går. Att ta en trepoängare mot ett annat bottenlag är det säkraste, snabbaste och mest effektiva sättet att skaffa sig en relativ fördel i striden om nedflyttning. Det är väl därför vi ser framför oss en offensiv match på lördagen.

Falkenbergs FF har visat ganska fina spelmässiga tendenser på sin egen hemmaplan och har där ett spel som är svårt för större lag att hantera. GIF Sundsvall är dessutom ett spelande lag som kan få det tufft på gräset där hallänningarna spelar med stort fokus på fysik.

Spel på målmarknaden

Marcus Mathisen, den viktiga backen eller mittfältaren, finns inte tillgänglig på grund av en skada för Falkenbergs FF. Det är ett stort tapp, men å andra sidan inte en spelare som laget står och faller med helt. Det ska gå att hantera detta avbräck. I övrigt kan laget formeras precis som önskas då det inte finns andra skador att rapportera om.

GIF Sundsvall har haft ett klart värre utgångsläge när vi ser matchen med skade- och avbräcksperspektivet. David Myrestam och Omar Eddahri är inte tillgängliga på grund av skador. Å andra sidan är det spelare som laget har klarat sig utan ett tag nu.

Här tror vi att ångesten kommer att prägla matchen, men det finns också så mycket att vinna på att ta tre poäng här. Det här är lagens bästa chans på ett bra tag att faktiskt ta en vinst. Det lär märkas i grundinställningen till själva matchen.

Över 2,5 mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:00, lördag 27/7
TV:   [cmorelive5]
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.