Speltips inför FaZe clan – mousesports 7/4: ESL Pro League

Simon Pålsson Publicerat: 1 april 2020

ESL Pro League är framme vid nästa vecka, och nu spelas det full fart med matcher igen. FaZe clan mot mousesports måndagen den 7 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter två intensiva veckor av den elfte säsongen i ESL Pro League är det nu äntligen dags för den tredje veckan, när det på allvar är dags att steppa upp nivån.

Det spelas en hel del intensiva, heta matcher under den tredje veckan och våra förväntningar är därefter. Ett möte som sticker ut på veckans första dag spelas på måndagskvällen, då FaZe clan tar sig an mousesports.

För många svenska CS-entusiaster är FaZe clan numera ett lag man följer lite närmare, eftersom en viss olofmeister har valt att krita på för laget. En del menar att han är världens bästa CS- spelare as we speak, och utan tvekan är han lagets nyckelspelare.

Annars är det här två lag som båda är lite ett hopkok av bra spelare från hela världen, och det har sina nackdelar. Samspelet är inte på samma nivå som i helsvenska lag, exempelvis. Det har ofta varit sådana lags styrka, att man känner varandra utan och innan eftersom man delat lag längre.
Annons:

Ett jämnt möte enligt spelbolagen

Det här är inte lätt att välja sida, eftersom det i grunden är två ganska jämna lag. FaZe clan är i för sig inte rankade bättre än nummer tio i världen, men har å andra sidan 124 raka veckor på topp 30 i världen. Det är ett stabilt lag över tid vi har att göra med.

Mousesports är nu rankade fyra i världen och har som bäst varit tvåa i världen. Där kunde man hålla sig i totalt tio veckor innan man trillade ner ett par hack igen.

Vad gäller formen har mousesports vunnit fem av sina sex inledande matcher i ESL Pro League, medan FaZe clan faktiskt förlorat hälften av sina sex. En av förlusterna kom mot just mousesports, så nu är frågan om det är dags för revansch.

För vår del blir det dock ett spel på mousesports att vinna till 1,91 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Mousesports vinner
Odds: 1,91
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, måndag 6/4
TV: 
Stream:  Twitch

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: