Speltips inför FaZe Clan – OG 9/3: Dött lopp redan

Simon Pålsson Publicerat: 9 april 2020

OG och FaZe Clan tillhör de klart svagare lagen som just nu är framme vid den sista omgången av ESL Pro League den 9 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Betway!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

ESL Pro League spelar sin allra sista omgång för säsongen på torsdagen och då ska det komma att avgöras vilka lag som slutar på vilken placering. Som det ser ut nu är det vidöppet, men onsdagens omgångar kommer att vara väldigt avgörande också.

Våra speltips inför torsdagens matcher publiceras dock tidigt, mycket beroende på att oddsrörelserna kan vara ganska stora efter onsdagens matcher. Nu gäller det att passa på.

Vår känsla är att såväl FaZe Clan som OG, som nu möts i den sista omgången, kommer att få det ganska tungt. Lagen har varit svaga hittills, och om OG inte vinner mot Astralis i den näst sista omgången på onsdag är man också helt avsågade.

FaZe Clan, som i för sig har svensken olofmeister i laget, har förlorat alla matcher hittills och har visat sig inte riktigt räcka till. Det är ett relativt ungt lag, åtminstone sammansättningen av spelare, och det kommer att ta tid innan man är en stabil kandidat till att konkurrera i världstoppen på allvar.
Annons:

FaZe Clan borde vinna

FaZe Clan och OG är två lag som är helt mixade, och som har spelare från alla världens hörn (eller främst Europa) i sina lag. Det är på ett sätt ganska kittlande, men det har också klara negativa följdeffekter eftersom kommunikationen inte alltid är den bästa. Det tar tid att sätta sådana saker.

Men FaZe Clan har åtminstone ett trevligt startfält med spelare, och är just nu rankade fem placeringar bättre än OG. Faktum är att OG trollade sig vidare till slutfasen i ESL Pro League och egentligen borde ett lag som G2 Esports eller liknande vara är framme i stället. Kan man tycka. Men det är bara att lyfta på hatten för OG.

Med det sagt tror vi att FaZe Clan rycker upp sig nu och tar den där välbehövliga vinsten på slutet. Det är ett spel som känns ännu bättre om OG inte vinner på onsdagen – men det ska man inte göra mot världstvåan Astralis.

FaZe Clan att vinna spelas till 1,50 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: FaZe Clan vinner
Odds: 1,50
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:25, torsdag 9/4
TV: 
Stream:  Twitch

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: