Speltips inför Frankrike – Portugal 10/1: Tidig EM-match

Simon Pålsson Publicerat: 10 januari 2020

Mål, mål, mål och flera mål. Det är precis vad vi förväntar oss inför Frankrike mot Portugal i handbolls-EM på fredagskvällen.

Annons:

Handbolls-EM har som bekant dragit igång och delar av den här turneringen kommer också att spelas på svensk mark. Inledningsvis är det skånska Malmö Arena som kommer stå värd för matcherna i gruppspelsfasen – åtminstone i ett par av grupperna – innan det är dags att ta hela det här mästerskapet i mål uppe i Tele 2 Arena.

Men riktigt där är vi inte än. Efter att torsdagen smygstartat med två matcher smäller det på fredagskvällen till med flertalet matcher och ett väldigt go i handbolls-EM. Det här är som bekant ett delat mästerskap, lite större än vanligt, varpå det också spelas runt om på flera orter och i flera länder den här gången.

Tidigt på fredagen sticker mötet mellan Frankrike och Portugal naturligtvis ut. Som alltid inför ett mästerskap nämns Frankrike som ett av lagen som är favoriter till att vinna hela rasket. Det är ingen hemlighet att man också, under lång tid, haft en bra och stark inhemsk liga med tunga lag som Paris Saint-Germain och Montpellier.

En sak man alltid kan räkna med när Frankrike spelar är att det blir målrika, intressanta matcher. Det är ungefär precis vad vi förväntar oss den här gången.

Annons:

Portugal kan göra skada

Om vi frågar spelbolagen är det helt givet att Frankrike är stora favoriter och att man förmodligen kommer att vinna matchen med ett par bollar. Det är en uppfattning som vi faktiskt håller med, även fall laget faktiskt föll borta mot Portugal med hela 33-27 så sent som i april månad 2019.

Det är just det som vi vill lyfta fram här – att portugiserna lätt underskattas. Med tanke på oddsvärderingen inför matchen är vi helt säkra på att spelbolagen gör precis det. För vår del gör det bara att vi kan hitta ett fint speltips i andra ändan.

Frankrike är alltid ett starkt lag i sin offensiv och gör minst 30 mål i varje match – är vår känsla. Det är åtminstone någonting vi med fog kan hävda om vi blickar tillbaka på de senaste matcherna som laget spelat. I för sig blev det ”bara” 27 mål i Portugal för ett knappt år sedan.

Portugal gör också väldigt mycket mål och med två sådana lag på planen tänker vi oss plattan i mattan från första stund. Underhållande? Javisst.

Över 57,5 mål spelas till hela 1,85 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 57,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:15, fredag 10/1
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: