Speltips inför Frölunda – Brynäs 24/10: Fördel hemmalaget

Simon Pålsson Publicerat: 24 oktober 2017

Trots att båda lagen har underpresterat under säsongsinledningen känns det som att Frölunda fortfarande ligger flera steg före Brynäs just nu. Det lär prägla tisdagens match mellan lagen.

Det är verkligen inte frid och fröjd i varken Frölunda eller Brynäs för tillfället. Här har vi två klubbar som på olika sätt har underpresterat och inte levt upp till högt ställda förväntningarna så här under säsongsinledningen.

Å andra sidan bör det förtydligas att misslyckandet så här långt ligger på olika nivåer i de båda klubbarna. För hemmalagets del handlar det primärt om att spelet inte känns fullt så övertygande som tidigare säsonger och den där tyngden som gjorde Frölunda aktade har lyst med sin frånvaro.

Samtidigt är laget relativt bra med i racet fortfarande och ser ut att vara en självklar del av den övre halvan även den här säsongen. Det vore lite konstigt annars. Med det i åtanke kan det hända en hel del under säsongen och kanske reser sig Frölunda snart. Inför den här matchen har laget trots allt fyra raka vinster – alla med uddamålet och två först i förlängning – så formen är på uppåtgående.

Brynäs letar febrilt efter identiteten

Det blev ingen succé med Roger Melin vid rodret direkt. Tränaren fick sparken redan någon månad in i säsongen efter en horribel inledning på densamma. Nu har det i för sig inte sett särskilt mycket bättre ut sedan tränarbytet och frågan är vad som är den felande länken.

Spelarmaterial må vara relativt svagt i förhållande till ett par topplag i serien, men att Brynäs skulle harva omkring så långt ner i tabellen som de faktiskt gör väntade sig nog inte många. I de två senaste matcherna har Gävlelaget förlorat mot svaga lag som Rögle och Mora, vilket bevisar att de ännu inte är att räkna med.

I våra ögon är det Frölunda som får gälla som väldigt tydliga favoriter här. Det är trots allt ett lag som fungerar till stora delar, men där det lilla extra saknas. Det lär inte ens behövas för att slå Brynäs.

Frölunda vinner (ordinarie tid) spelas till 1,84 gånger insatsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 24/10
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: