Speltips inför Frölunda – Linköping 28/10: Spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 26 oktober 2017

Det här är inte en upplaga av Frölunda som imponerar, åtminstone så här långt. Kanske kan laget resa sig när Linköping gästar på lördagen. Känslan är att målen hänger i luften.

Det går fortfarande inte att veta var vi har Frölunda. Det är den bestående känslan inför lördagens match mellan göteborgarna och gästande Linköping.

Lördagen är fullspäckad med heta SHL-matcher, men vårt fokus hamnar på det här intressanta mötet. Vi har varit inne på det flertalet gånger här på sidan – Frölunda går inte att känna igen. Samtidigt blixtrar laget till i enskilda stunder och matcher, för att i nästa match inte alls gå att känna igen.

Mot Växjö Lakers senast såg det länge ut att bli en jämn och het match, men när lagen klev in till tredje perioden med likaläge på resultattavlan klappade Frölunda ihop fullkomligt. Hemmalaget gjorda fyra mål och vann till slut med 7-3 i komfortabel stil. Dessförinnan förlorade göteborgarna med hela 0-4 hemma mot krislaget Brynäs. Vad ska vi förvänta oss av Frölunda egentligen?

Linköping är starka framåt

Linköping har också bjudit på vad som kan kallas en ojämn och spretig inledning på den här säsongen. Det är inte helt enkelt att veta var vi har laget. Vad som dock imponerar är att Linköping vinner matcherna de ska vinna. I dubbelmötet med Rögle BK nyligen gick laget ut med totalt sex poäng och 10-2 i målskillnad. Ett styrkebesked och ett bevis på att det är i offensiven vi hittar lagets styrka.

Å andra sidan har laget förluster hemma mot just Frölunda på sitt samvete, så helt lätt är det inte att veta var vi ska placera Linköping just nu. Klart är i alla fall att de så gott som alltid bjuder på öppna och därigenom ofta målrika historier.

Med tanke på att Frölunda trots allt gjorda tre mål senast – samt fortsätter att släppa in mål bakåt – tror vi på en målrik historia här.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,75 gånger degen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 28/10
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: