Speltips inför Girona – Real Betis 27/9: 1X2-spel

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2018

Oddset skruvas upp rejält inför torsdagens Primera División-möte mellan Girona och Real Betis, som båda varit svåra att slå på senare tid. Det öppnar för ett specifikt spel.

Annons:

Som Girona levererar just nu! Det är bara att höja på hatten.

För att specificera det lite: senast fixades ett 2-2-kryss mot Barcelona på Camp Nou och de två matcherna dessförinnan summerades i uddamålsvinster över såväl Celta Vigo som Villarreal. Extremt svåra matcher allihopa. Är formen konserverad till denna kväll? Den raka ettan kan exempelvis spelas till oddset 2,55 om man tror att fallet är som sådant.

Real Betis åkte på pumpen i premiären när de oväntat förlorade med 0-3 hemma mot Levante, men har därefter lyft en bra bit. Dessvärre har det bara blivit en vinst, i derbyt mot Sevilla, och utöver det tre kryss när motstånden hetat Deportivo Alavés, Valencia samt Athletic Bilbao.

Det är med andra ord två lag som känner medvind just nu; som steppar upp, levererar bättre och bättre. Därför blir det också ett hårt prov för båda parter, den här matchen.

Johan Mojica och Carles Planas, skadade, saknas båda för Girona. Gästerna har framstående pjäser i Zouhair Feddal samt William Carvalho tveksamma för spel. Statusen runt dem kommer preciseras närmare avspark.

Krysset – det bästa alternativet

Girona är i toppform. Real Betis är svårspelade.
Girona har fördel av hemmaplan. Normalt är Real Betis den snäppet bättre parten, spelare för spelare.

Ja, vad bäddar detta för? En tajt match, är tanken. Där spelar det mycket in att just Real Betis varit inblandade i så pass jämna historier samt kryssat tre av deras fem matcher i Primera División, liksom den enda spelade Europa League-matchen hittills. Girona har två kryss på deras fem matcher.

Det finns en del alternativ av spel att sätta tänderna i, men vi ser chansen att höja svårighetsgraden och således oddset här med tanke på den klara matchbilden som målats upp.

Slutsats: krysset till 3,50 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 22:00, torsdag 27/9
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.