Speltips inför Golden State Warriors – Toronto Raptors 6/6: Jonas Jerebko igen

Simon Pålsson Publicerat: 4 juni 2019

Jonas Jerebko ska åter spela final i NBA-slutspelet med sitt Golden State Warriors. Den 6 juni 2019 är det hemmamöte med Toronto Raptors.

Annons:

Efter två spelade finaler i NBA-slutspelet är det nu dags för det tredje mötet mellan Golden State Warriors och årets succélag Toronto Raptors. Det har varit två otroligt intensiva och jämna finalmatcher så här långt, men nu är det dags för Golden State Warriors att få spela på hemmaplan för första gången.

Efter vinsten på bortaplan i den andra finalmatchen har laget med sig 1-1 till hemmamötena och har därmed vänt på hemmaplansfördelen. Nu är det inte längre Golden State Warriors som har pressen på sina axlar, det är Toronto Raptors som måste vinna en bortamatch för att drömmen om pokalen ska leva vidare.

En stor anledning till att Golden State Warriors dominerat NBA i så många säsonger är det faktum att laget sällan förlorar på sin hemmaplan. Det hjälper såklart att det är ett otroligt stjärnspäckat lag, men Golden State Warriors har också en otrolig förmåga att vinna inför sin hemmapublik. Som bekant är den här finalserien mot Toronto Raptors deras femte (!) raka i NBA-slutspelet. Att ha blivit mästare i den västra konferensen i fem säsonger i rad säger en hel del om deras dominans.

Jonas Jerebko får minuter igen

Årets final i NBA-slutspelet är också extra intressant ur ett svenskt perspektiv och rent historiskt är det också en milstolpe. För första gången någonsin finns en svensk spelare med i finalserien. Detta i form av Jonas Jerebko. Den 208 centimeter långe spelaren, med rötterna i Kinna, har spelat i NBA i tio säsonger men har aldrig varit på så här hög nivå.

Nu ska sägas att Jonas Jerebko på intet sätt är den allra viktigaste spelaren eller ens en spelare som är garanterad speltid, men faktum är att svensken alltid gör det bra de minuter han får. Så här långt i finalserien har han fått en handfull minuter och lyckats göra flera vackra poäng, inte minst en fin trepoängare i den första matchen. Låt oss hoppas att han får mer speltid i den här matchen.

Hur som helst ser vi Golden State Warriors som klara favoriter nu när de åter får spela på sin hemmaplan. Här kommer Toronto Raptors att få det direkt tufft.

Golden State Warriors -3 (asian handicap) spelas till 1,67 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Golden State Warriors -3 (asian handicap)
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  03:00, torsdag 6/6
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo