Speltips inför Gomel – Lokomotiv Gomel 26/4: Derby i Division 1

Simon Pålsson Publicerat: 26 april 2020

För första gången på fyra år är det dags för derby mellan Gomel och Lokomotiv Gomel i den vitryska andraligan. Vi rekar inför den 26 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För ett par år sedan var det här två klubbar och lag som harvade omkring på helt olika nivå, men nu har det visat sig att skillnaderna mellan Gomel och Lokomotiv Gomel kanske inte är så stora trots allt.

Lokomotiv Gomel var ett starkt lag under förra säsongen, och kom sånär hela vägen upp till att få spela Premier League den här säsongen. Men Lokomotiv Gomel föll på för dålig målskillnad, och tappade därför kvalplatsen till Ruh Brest.

Ruh Brest gjorde vad man skulle, vann kvalet och är nu uppe i den vitryska högstaligan. Samtidigt får Lokomotiv Gomel spela ytterligare en säsong längre ner i seriesystemet, men med drömmen om att ta sig upp.

Med tanke på att det nu väntar derby mot Gomel, ett lag som förra säsongen slutade näst sist i högstaligan, finns det ändå viss tillförsikt inför säsongen för supportrarna Lokomotiv Gomel. Det här är ett efterlängtat derby – var så säkra.
Annons:

Underspelet? Nej tack.

Lokomotiv Gomel öppnade säsongen urstarkt och vann med stabila 5-0 på hemmaplan i sin första match, varpå vårt speltips inför matchen satt som en smäck. Nu hoppas vi att Lokomotiv Gomel ska fortsätta vara en guldgruva för framtida speltips hädanefter. Det finns ändå en del som pekar just i den riktningen.

För enligt vårt tycke ska Lokomotiv Gomel vara ett lag för toppen den här säsongen också, och det finns inte mycket som talar för att man har blivit sämre.

Gomel däremot har haft det tungt i vinter, tappat flera viktiga spelare och öppnade säsongen med att tappa poäng direkt. På hemmaplan. Plötsligt har laget press på sig inför den andra ligomgången.

Lokomotiv Gomel är garanterat fyllda med revanschlusta och vi kan inte tänka oss att man inte ger hemmalaget en ordentlig match här.

X2 spelas till 1,85 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,85
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, söndag 26/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: