Speltips inför Gorodeya – Shakhtyor Soligorsk 28/3: Målsnålt

Simon Pålsson Publicerat: 28 mars 2020

Shakhtyor Soligorsk gäller som överraskande stor favorit inför bortamatchen mot Gorodeya i den andra ligaomgången av den vitryska ligan den 28 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit full fart på vitrysk fotboll under inledningen på säsongen, och trots att coronaviruset sätter stopp för fotboll runt om i Europa har man valt att gå på för fullt under den säsong som varit inplanerad länge.

Redan i början av månaden spelades kvartsfinalerna i cupslutspelet, och som planerat valde man också att köra igång ligasäsongen under förra veckan. Nu är vi framme vid den andra spelomgången och förväntningarna är uppskruvade.

För oss som jagar spelvärde och ser det hela ur ett bettingperspektiv har det också varit lyckat, med mycket fokus i form av oddsmarknader och bra odds hos spelbolagen. Det gör att vi kan hitta stora speltips.

Inför lördagens möte mellan Shakhtyor Soligorsk och Gorodeya har vi hittat ett nytt speltips, och det bottnar i det vi anser vara en liten felvärdering av spelbolagen. Shakhtyor Soligorsk gäller som enorm favorit på förhand – trots att man inte ens vann sin premiär.
Annons:

Shakhtyor Soligorsk är för bekväma

Ja, är det vad man kan säga om Shakhtyor Soligorsk egentligen? Förra säsongen slutade man trea och tog den sista platsen till Europa. Men man var en bit efter mästarna Dynamo Brest, och en bra bit efter tvåan BATE Borisov.

Den här säsongsinledningen har i för sig inneburit en vinst i kvartsfinalen av cupen, men bakslaget mot Torpedo Zhodino i premiären bådar inte lika gott. Det känns som att Shakhtyor Soligorsk kanske har hamnat i en lite för bekväm fälla.

Nu ska Shakhtyor Soligorsk spela borta mot ett Godoeya som också förlorade sin premiär, men som nu får spela på hemmaplan. Förra säsongen slutade man sjua i tabellen och hade inte mer än sju poäng upp till fjärdeplatsen. Det är alltså ett stabilt mittenlag vi har att göra med.

Gorodeya +1 (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet. Här tror vi ändå att hemmalaget kan streta emot hyfsat mot Shakhtyor Soligorsk.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Gorodeya +1 (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, lördag 28/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: