Speltips inför Hammarby – Brommapojkarna 16/4: Tredje raka?

Simon Pålsson Publicerat: 16 april 2018

Efter två raka vinster i Allsvenskan kliver Hammarby IF in som givna favoriter i måndagens derby mot IF Brommapojkarna. Är det dags för lagets tredje raka vinst, månne?

Inför den tredje allsvenska omgången stod Hammarby som serieledare i tabellen med sina sex inspelade poäng på två matcher. En stor anledning till den fina starten har varit nyckelspelaren Jiloan Hamad, som både har gjort fyra mål och varit vägledande i sitt sätt att föra spelet.

Nu väntar den tredje matchen för säsongen och för motståndet står inga mindre än nykomlingen Brommapojkarna. Det här är med andra ord ännu ett derby i huvudstaden, men rivaliteten når såklart inte upp till derbyt mellan AIK och Djurgården, som spelades under söndagen.

Efter strul med papperna är Erkan Zengin äntligen spelklar för Hammarby och yttermittfältaren väntas få några minuter i den här matchen. Enligt egen utsago är han redo att kliva in från start och kanske är det just han som tar plats istället för Khalili, som var klart svagare i mötet med IFK Göteborg senast. Ytterligare spets till Hammarby väntar alltså.

Ett givet målspel

På förhand är det självklart att Hammarby – som väntar sig en väldigt fin publiksiffra på måndagskvällen – får gälla som klara favoriter. Det finns en härlig, positiv energi i spelartruppen och formen är alldeles uppenbart bra för närvarande. Det ska inte underskattas.

Å andra sidan är Brommapojkarna ett tufft motstånd och inte alls en slagpåse, som en del var rädda för inför säsongen. Så här långt står laget på en seger och en förlust, där 2-0-vinsten hemma mot BK Häcken senast sticker ut som en stark insats. Det är alldeles uppenbart att laget har offensiv kvalité nog att störa i stort sett alla allsvenska lag.

Det känns osannolikt att gästerna ska åka till Tele2 Arena och hålla nollan, men samtidigt bör Brommapojkarna ha goda möjligheter att göra ett målmässigt avtryck här.

Båda lagen göra mål 1,81 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Unik: Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 16/4
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: