Speltips inför HJK – Connah’s Quay 6/7: Skrällresultatet bäddar för intressant retur

Spelbloggare Publicerat: 5 juli 2017

Det är kniven mot strupen för den finska dominanten HJK i den första kvalrundan mot Europa League, där returen mot walesiska Connah’s Quay står på menyn. Klarar man av att vända på pannkakan?

Connah’s Quay stod för ett historiskt starkt spelår i den senaste upplagan; blev tvåa i den walesiska förstadivisionen och får spela Europa League-kval på nytt. Om runt en månad startar nästa äventyr – men först ut med Europa League-kval, alltså.

Laget stod för en brutal skräll i det inledande mötet och vann med ett mål mot noll på hemmaplan efter att Nathan Woolfe smällt in bollen i den 40:e matchminuten.

Få trodde att ett avancemang skulle vara möjligt på förhand, men nu står dörren på glänt och det är omöjligt att inte bli påmind om förra årets EL-kvalupplaga där norska Stabaek värjdes undan i den första rundan. Av spelbolagen är dock HJK, såklart, fortfarande favoriter inför returen.

HJK dominerar den finska klubbfotbollen just nu och ser ut att plocka serietiteln efter två misslyckade säsonger på följd. Innan dess, sex raka titlar. 16 matcher in i händelserna har de åtta pinnar till godo till närmsta jagande konkurrent.

Gästerna kan stå emot

Fastän HJK inte lyckades få hål på Connah’s Quay i den förra matchen och hade uppenbara problem i sista tredjedelen, tror oddssättarna på ett målpartaj här i returen. Men är det så skrivet i sten?

Givetvis borde det vara klasskillnad, men ser vi som walesarna uppträtt i Europa de senaste matcherna finns det anledning att i alla fall tro att de kan hålla emot någorlunda bra. Ta det där dubbelmötet mot Stabaek som exempel; noll insläppta på 180 minuter, en balja framåt.

Gästerna kommer ställa upp försvarsmuren och försöka hålla den intakt såvida HJK inte tar täten med minst två måls marginal – och de kan absolut bli svåra att få hål på. Kanske har vissa hjärnspöken besökt HJK-spelarna efter match nummer ett också?

Målsnålt, var det, ja.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till strax över dubbelt betalt. Det betyder att vi får halva insatsen tillbaka om det skulle bli exakt tre mål i matchen, hel förlust vid fler än så och att spelet sitter vid max två stycken. Bet365 är platsen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, torsdag 6/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: