Speltips inför Holland – Vitryssland 21/3: Rykande hett tips

Spelbloggare Publicerat: 21 mars 2019

Efter succén i UEFA Nations League – hur kommer Holland prestera i EM-kvalet? Först ut i premiären står Vitryssland, som har visat prov på försvarsstyrka, för motståndet och här hittar ni ett rykande färskt speltips signerat Spelbloggare inför matchen.

Annons:

Snacket har varit att storhetstiden är över för Holland. Detta i samband med det missade världsmästerskapet 2018, ett praktfiasko, och med det flera forna storstjärnor, inte minst den före detta lagkaptenen Arjen Robben, som tackade för sina tjänster i den holländska dressen.

Men kanske är det till och med tvärtom? UEFA Nations League, som spelades under den senare delen av fjolåret, var en storsuccé med en förstaplats före världsnationerna Frankrike och Tyskland. Därmed väntar slutspel och en extrachans till EM 2020, bortom det här kvalspelet.

Vitryssland är en blåbärsnation på den europeiska fotbollskartan och de kommer få kämpa på bäst de kan med ett ytterst begränsat spelarmaterial. Ska inte finnas en chans att de tar en av de två EM-platserna när länder som Tyskland, Nordirland och just Holland står för konkurrensen.

Positiva känslor är det ändock som de kommer hit med. UEFA Nations League-gruppen, förvisso i den sämsta divisionen, innehållande Luxemburg, Moldavien och San Marino, toppades med bravur efter fyra vinster, två kryss och noll förluster. Det mest uppseendeväckande? Inte ett enda mål släpptes in!

Ingenting att sätta emot

Nu när svårighetsgraden chockhöjs för Vitryssland – vad ska de då ha att sätta emot? Försvinnande lite, är tanken.

Det kommer till fullo handla om att försöka täppa till defensiven, mer eller mindre försvara med elva man. En bit in i det hela kanske de förmår att streta emot, men när nollan väl spricker – för det kommer den, väl? – är sannolikheten betydande att det rinner på. Skillnaderna är så pass stora.

Att Vitryssland skulle kunna hota Hollands defensiv i omställningsspelet värderar vi vara närmast otänkbart. Det saknas helt udd och spelare av klass för att leverera på den här scenen.

Dessutom har holländarna, som på hemmaplan senast kommer från en 2-0-vinst över Frankrike och en 3-0-dito över Tyskland, en viss Virgil van Dijk som håller ihop försvaret. Världsklass.

Proppen kan mycket väl åka ur och vi skulle bli förvånade om Vitryssland skulle ha någonting av värde att hämta, eller ens hålla det nere vid en uddamålshistoria. Oddsen på hemmaspelen är fortfarande lockande, men kan mycket väl komma att droppa till närmare inpå avspark.

Vårt speltips inför matchen blir därmed Holland -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två måls marginal – till finfina 1,64 gånger degen hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Holland -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, torsdag 21/3
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.