Speltips inför Huddersfield – Bournemouth 11/2: Enkelt val av sida

Spelbloggare Publicerat: 11 februari 2018

Nästjumbon Huddersfield Town mot pånyttfödda AFC Bournemouth. Till rådande odds tvekar vi på Spelbloggare inte en sekund åt vilket håll som spelvärdet hittas. Ett stabilt favoritskap?

Klassiska 13:00-matchen under söndagen är långtifrån helgens hetaste, men alltjämt en något nervkittlande historia lurar runt hörnet. Det handlar om den desperata poängjakten för Huddersfield, som har snubblat under strecket och ner i nedflyttningsområdet efter upprepande sämre resultat.

För att hitta den senaste inspelade serietrean för Huddersfield får vi blicka tillbaka till mitten av december och det hela har eskalerat under 2018 – fem förluster av fem möjliga, i vilka den samlade målskillnaden är 1-14.

Bournemouth var under flera månaders tid också nere i bottenskiktet av tabellen, men har fått ett stort ansiktslyft och lämnat det värsta åt sidan. Nu – tabellnia och med sju poäng från just nedflyttningsplatserna liksom Huddersfield. Formraden står i 4-3-0 och däri hittas vinster över bland andra Arsenal och Chelsea.

Det är bra mycket enklare att känna igen Eddie Howes mannar nu, kontra hur det var innan. Offensiven, som varit erkänt vass, har de hittat standard i på nytt – med ett frejdigt och effektivt spel. Vi kan ta den där vinsten över Chelsea som ett exempel; 3-0-kross på bortaplan!

Bournemouth i toppform – Huddersfield ur slag

Ska vi leta faktorer som talar emot Bournemouth är det möjligen att Steve Cook, som klev ut skadad redan i den 13:e minuten i 2-1-vinsten över Stoke City senast, missar matchen tillsammans med Adam Smith, Jermain Defoe samt Tyrone Mings. Annars? Inte så mycket.

Här borde AFC Bournemouth värderas vara större favoriter, inte sant? Ger dem alla chanser att spela hem hela potten, men ändå det smartaste valet vara att försäkra oss att få insatsen tillbaka vid ett oavgjort utfall. Någon ”walk in the park” blir det inte.

Formen är toppad i Bournemouth, med flera fantastiska skrälltreor på sistone. 4-3-0 i PL-formraden och på de två senaste matcherna har det blivit två vinster – mot Chelsea och Stoke – med den samlade målskillnaden på 5-1.

På andra sidan planhalvan ska ett av seriens formsvagaste lag i Huddersfield stå. Vad sägs om fem raka torskar i seriespelet samt inte en enda seger sedan den 16:e december? Visst kan vi påtala en kris nu?

Förutom det har även Huddersfield vissa skadebekymmer. Christopher Schindler, Laurent Depoitre samt Martin Cranie står på kanske-listan och Elias Kachunga liksom Jon Gorenc Stankovic på den säkra frånvarolistan.

Klar fördel AFC, är känslan…

De spelas därför med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort till finfina 1,71x hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bournemouth draw no bet
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 13:00, söndag 11/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: