Speltips inför HV71 – Frölunda 22/2: Spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 21 februari 2017

HV71 tar sig an Frölunda HC i en het SHL-drabbning. Spelbloggare.se har hittat ett speltips inför matchen, som spelas klockan 19:00 på onsdagskvällen.

Det finns all anledning att ha höga förväntningar inför SHL-mötet mellan HV71 och Frölunda HC den här onsdagskvällen. Det må vara Champions League och annan europeisk toppfotboll, men för den som gillar ishockey finns det också en liten godbit som väntar.

HV71 har varit ojämna så gott som hela säsongen, men kan i stunder bjuda upp till väldigt fin dans. Det händer till och från, och är i grunden ett bevis på att det finns mycket potential i det här laget. Dessvärre får vi se de riktiga fullträffarna mot mestadels sämre motstånd. När det står lite tuffare motstånd på andra sidan isen är det sällan HV71 gör samma avtryck, det mönstret är tydligt.

Nu väntar alltså Frölunda – det kanske mest självklara topplaget i SHL – på hemmaplan. Då krävs en rejäl uppryckning för att det ska finnas chans till poäng. Med två raka förluster på hemmaplan finns det dock all anledning till oro.

Frölunda tänker växla upp nu

I skrivande stund har Frölunda fem poäng upp till Växjö Lakers i toppen av SHL-tabellen. När grundserien nu lider mot sitt slut handlar det om att positionera sig så bra som möjligt, men kanske allra främst trimma formen inför vad som komma skall.

Efter en lite trevande period på sistone – en period som varit kantad av fokus på CHL-final och ett landslagsuppehåll för flera av spelarna – väntar vi oss ett Frölunda som vill växla upp på allvar. Här gäller det att börja sätta grunderna i det spel som förhoppningsvis ska bli vägvinnande i det kommande slutspelet.

HV71 kan mycket väl få lida för det. Frölunda har redan tre vinster mot HV71 bara den här säsongen. Vad vi väntar oss i onsdagens match är en offensiv matchbild, där HV71 också får en hel del spelrum i offensiven. De två senaste mötena mellan lagen har varit mer återhållsamma, men nu tror vi på ett mer nerklottrat målprotokoll. Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,93 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus + 200 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,93 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (Unik: 1 000 kr bonus + 200 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, onsdag 22/2
TV:   cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: