Speltips inför HV71 – Karlskrona 26/9: Intensiv matchinledning

Simon Pålsson Publicerat: 25 september 2017

HV71 är fulla av revanschlusta efter förlusten mot Linköping senast. Vi räknar iskallt med en intensiv matchinledning i tisdagens hemmamatch mot Karlskrona HK i SHL.

SUPERODDS: Få 5,0 istället för 1,33 gånger pengarna att HV71 vinner mot Karlskrona. Gäller nya kunder hos Betfair via denna länk!

SHL är i full gång, men än är det inte helt lät att veta var den här säsongen ska ta vägen. De regerande svenska mästarna HV71 har inlett säsongen på ett lite smått trevande sätt till exempel.

Visst, två raka vinster mot Djurgården och Brynäs i inlednigen av säsongen var såklart bra, men 0-2-förlusten hemma mot Linköping i helgen väcker en del frågetecken. Kanske är inte lagbygget så spetsigt i år? Å andra sidan är det verkligen inte här och nu som HV71 ska vara formtoppade. Det såg vi inte minst förra säsongen, att laget såg till att invänta våren innan formtoppen faktiskt kom alltså.

Nu väntar Karlskrona på hemmaplan och här är det nog läge att sätta ner foten ordentligt, inte minst för sin egen skull. En övertygande seger här och det finns ingen som helst anledning till oro.

Karlskrona känns veka

Karlskrona tog en viktig 3-0-vinst hemma mot nykomlingen Mora senast, men har därutöver två förluster under säsongsinledningen. Det känns som att det här är ett lag som kan få det tufft i år, vilket främst kan härledas till en i vårt tycke ganska uddlös offensiv.

Nu väntar HV71, som laget har fyra raka förluster mot i SHL. Det är trots allt ett ganska tydligt pyskologiskt underläge inför matchen. Det gynnar garanterat hemmalaget.

Revanschlustan från hemmalaget – med tanke på förlusten senast alltså – lär prägla matchen. Särskilt i inledningen tror vi att HV71 kommer att vara hungriga.

HV71 vinna första perioden spelas till hela 2,19 gånger degen hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  HV71 vinner (första perioden)
Odds:  2,19 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 26/9
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: