Speltips inför IF Björklöven – Leksands IF 22/9: Full fart

Simon Pålsson Publicerat: 20 september 2017

14 mål senast. Hur många blir det nu? Det är frågan som behöver ett bra svar när IF Björklöven och Leksands IF åter gör upp i ett hockeyallsvenskt möte.

Leksands IF kliver in i den här säsongen som en av de stora favoriterna till att knipa en plats till kvalserien i vår. Tanken är att klubben ska göra allt i sin makt för att åter kunna ta sig tillbaka till SHL.

Förra säsongen slutade med en tung förlust i kvalserien mot rivalen Mora IK, någonting som blir svårt att smälta för både spelare och supportrar. Nu handlar allt om att mobilisera kraft för att kunna återta en plats i svensk ishockeys finrum.

Inledningen på säsongen har varit lovande med en vinst hemma mot Södertälje SK i premiären. Nu väntar IF Björklöven på bortaplan. Det är sällan en enkel match. På pappret är det dock självklart att gästerna är minst ett snäpp vassare.

Här kan det bli åka av

IF Björklöven förlorade sin premiär med 4-2 borta mot BIK Karlskoga efter en ganska bra insats. Det är tydligt att laget blir att räkna med även den här säsongen. Identiteten som ett svårslaget lag – inte minst på hemmaplan – är intakt.

Känslan är att vi inför just den här matchen står inför vad som kan komma att bli lite av ett målkalas. Redan i premiären visade Björklöven på sin offensiva spets, samtidigt som det läcker en del bakåt. Leksand har en tung offensiv, men ska å andra sidan ta sig uppåt landet för en tuff bortamatch. Det kommer att bli en hel del att göra även defensivt.

10-4 slutade lagens senaste möte. Det var en fullkomligt sjuk match och det ska nog mycket till om det resultatet någonsin ska upprepa sig. Det ger dock en liten fingervisning om vad som kan hända när de här båda drabbar samman.

Över 5 mål, ordinare tid (asian handicap) spelas till 1,78 gånger degen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 22/9
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: