Speltips inför IFK Norrköping – Brommapojkarna 2/4: Svårbedömd historia

Simon Pålsson Publicerat: 28 mars 2018

Den allsvenska premiären är alltid oviss och frågan är om inte mötet mellan IFK Norrköping och nykomlingen IF Brommapojkarna är extra svårbedömt så här på förhand?

Den allsvenska premiären tar sig även till Norrköping där det väntar ett svårbedömt möte mellan IFK Norrköping och nykomlingarna Brommapojkarna. Självklart är hemmalaget klara favoriter här, men frågan är om alla bitar verkligen är på plats redan nu?

Inför den här allsvenska säsongen har IFK Norrköping valt att rusta upp laget ordentligt och det som sticker ut är två offensiva värvningar. Jordan Larsson och Simon Thern har anslutit till klubben och med dessa värvningar signalerar Jens Gustafsson att han gärna ser att IFK Norrköping är med i diskussionen den här säsongen. Just nu sitter laget på en mycket stark offensiv och det är tydligt att det är den delen som ska bli vägvinnande för laget.

Dessvärre har alla bitar inte riktigt fallit på plats så här långt under säsongen, varken under försäsongen eller under gruppspelet i Svenska Cupen. Där blev det respass redan efter tre omgångar. Visserligen var IFK Norrköping obesegrade, men två kryss mot Helsingborg (med kvittering i slutminuten) och mot Örebro (som tog sig vidare som gruppetta) vittnar om att det inte riktigt har lossnat än.

En premiär är alltid en premiär

Brommapojkarna å sin sida såg starka ut i gruppspelet i Svenska Cupen, men den allsvenska nykomlingen åkte ut till förmån för Malmö FF. Det är ett resultat som går att leva med och känslan är att cupspelet i övrigt gav en del välbehövliga svar. Det finns en stabilitet i detta BP som kommer att vara viktig, även fall laget över 30 omgångar säkerligen kommer att behöva slåss för att säkra nytt kontrakt.

Vad som är intressant inför söndagens möte i Norrköping är att inget av lagen känns tillräckligt påkopplade här och nu för att dominera den här matchen. I egenskap av potentiellt allsvenskt topplag och med tanke på att laget trots allt spelar på hemmaplan måste IFK Norrköping ses som favoriter, något som lär synas på deras sätt att ta sig an matchen. Däremot är vår känsla att det inte räcker hela vägen just nu.

BP kommer att streta emot bra i Norrköping och även fall det inte nödvändigtvis leder till poäng har vi svårt att se hur laget ska förlora stort här. IFK Norrköping känns inte så starka än och BP blir nog ingen slagpåse i den bemärkelsen.

Brommapojkarna +1,5 spelas till 1,70 gånger krämen hos Bethard. Då sitter spelet även fall gästerna förlorar med uddamålet.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Brommapojkarna +1,5
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Unik: Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, måndag 2/4
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: