Speltips inför John Isner – Stefanos Tsitsipas 9/7: Trevligt odds i Wimbledon

Simon Pålsson Publicerat: 8 juli 2018

Stefanos Tsitsipas fortsätter att imponera trots sin ringa ålder, men är trots allt klar underdog i måndagens möte med John Isner i Wimbledon.

Annons:

Den fjärde omgången i Wimbledon står för dörren, men vi får minsann vänta en spelfri söndag för att sätta tänderna i vad som komma skall. Redan nu kliver vi dock in på ett intressant speltips där amerikanen John Isner visserligen är klar favorit mot greken Stefanos Tsitsipas, men där spelbolagen ändå har skruvat upp oddset till ganska trevliga nivåer.

John Isner står på tre raka vinster i Wimbledon och har trots allt spelat ganska bra tennis. Mot Radu Albot och Yannick Maden har amerikanen lyckats gå rent utan att tappa set, men mot grässpelaren och den alltid lurige Ruben Bemelmans blev det jobbigare. Där krävdes fem set för att ta sig vidare. Det är dock hela fyra dagar sedan när måndagens möte med Stefanos Tsitsipas spelas, varpå det inte kan sitta i varken armar eller ben för amerikanen.

Som bekant är John Isner primärt en spelare gjord för hardcourt, som är det underlag han är uppväxt på och förlägger merparten av sin egen säsong på. Samtidigt har han med sin hårda – visserligen aningen för direkta – serve alltid fördel av att spela på lite luriga underlag som gräs. Bra servespelare blir ofta att räkna med i Wimbledon. Det såg vi inte minst förra året med Sam Querrey.

Ett självklart favoritskap

Stefanos Tsitsipas är hur som helst vad som nu väntar i den fjärde omgången och här snackar vi ett riktigt stjärnskott till spelare. Det var länge sen Grekland fick fram en stor tennistalang, men Stefanos Tsitsipas är verkligen vad grekerna suktat efter. Trots att han bara är 19 år gammal är han redan rankad på sitt karriärbästa 35 i världen. Nu har han visserligen inga ATP-titlar än, men den 193 centimeter långa greken är en lurig spelare. Den saken är säker.

Vad gäller gräs har Stefanos Tsitsipas ett ganska bra facit, men har å andra sidan spelat få matcher. Primärt är han en grusspelare som också spelar mycket hardcourt. I Wimbledon har han slagit ut Thomas Fabbiao, Jared Donaldson och Gregoire Barrerere. Det är ganska starkt, även fall det krävdes fyra set mot Barrerere och hela fem set mot Donaldson.

Stefanos Tsitsipas har framtiden för sig och känns som en given spelare för topp 10 i världen inom några säsonger, men mot en utvilad John Isner orkar han förmodligen inte hela vägen.

John Isner att vinna spelas till 1,48 gånger pengarna hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  John Isner vinner
Odds:  1,48 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  Tidigast 12:30, måndag 9/7
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo