Speltips inför Julien Benneteau – Fabio Fognini 20/1: Självklart skrällspel

Simon Pålsson Publicerat: 17 januari 2018

Här är oddssättarna nog ute och snurrar lite när Julien Benneteau och Fabio Fognini ska göra upp i den tredje omgången av årets första Grand Slam, den så aktade Australian Open.

Den tredje omgången i Australian Open fortskrider under natten till lördag svensk tid då omgången ska tas i mål innan vi kan avsluta veckan med den fjärde rundan. Här hämtar vi vårt speltips från mötet mellan fransmannen Julien Benneteau och italienaren Fabio Fognini. Ett sydeuropeiskt möte i Australien alltså.

På förhand är spelbolagen väldigt ense om vem som är favorit här och det är dessutom inte en liten sådan. Strax under 1,40 gånger såsen är vad det betalar att investera i italienaren här och det kan vi känna är aningen märkligt. Visst, det är en duktig spelare som har lite vassare meriter, men baserat på formen vore det direkt dråpligt att underskatta Julien Benneteau här.

Fabio Fognini har tagit sig till tredje omgången efter två segrar, först mot Horacio Zaeballos och därefter mot Evgeny Donskoy. Vinsten mot den senare är klart mer imponerande och sticker ut, 3-1, men fortfarande finns det mer att ta av.

Med tanke på att han är italienare är det inte jättekonstigt att Fabio Fognini främst är en bra grusspelare, men klart är i alla fall att det är en klar nackdel att spela på hardcourt för honom.

Underskatta inte fransmannen

Med sina 36 år på jorden är det klart att Julien Benneteau, som varit på touren sedan 2000, är en mycket erfaren herre. Det är ofta en fördel i viktiga turneringar. Baserat på statistiken under karriären är det tydligt att det är hardcourt som är favoriten – allra helst inomhus – varpå han också trivs i Australian Open. Så här långt har han tagit sig vidare efter 3-1-segrar mot alltid svårspelade Taro Daniel och mycket aktade David Goffin.

Just den senare vinsten är ett bevis på den finfina form som Julien Benneteau alldeles uppenbart lyckats pricka inför årets första Grand Slam.

3,20 gånger såsen på ett skrällspel här är på tok för högt. Julien Benneteau har i våra ögon väldigt goda möjligheter att faktiskt vinna den här matchen och i själva verket ser vi det som öppet. Oddset är många tiondelar för högt och synas därför utan minst tvekan. För egen del spelar vi hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Julien Benneteau vinner
Odds:  3,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 03:45, lördag 20/1
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: