Speltips inför Kanada – Tyskland 23/2: Ingen sprudlande historia

Simon Pålsson Publicerat: 22 februari 2018

Efter den fina insatsen mot Sverige i kvartsfinalen ska tyskarna nu försöka hålla OS-drömmen levande via seger mot Kanada i semifinalen. Matchen spelas 13:10 på fredagseftermiddagen.

Då är vi framme vid OS-semifinal och för svensk del blir det extra smärtsamt att studera mötet mellan Kanada och Tyskland, både nu inför matchen, men allra främst under semifinal. Det var nämligen här Tre Kronor borde ha varit.

Den risiga insatsen i kvartsfinalen mot just Tyskland gjorde att det nu är tyskarna som spelar semifinal istället och väl här kan allting hända, eller? Nja, det ska nog ganska mycket till om Tyskland plötsligt studsar upp med ytterligare en stark insats och chockar även kanadensarna. Visst, detta Kanada är klart svagare än i vanliga fall, men det finns ändå klasskillnad mellan lagen.

Den bör bli tydlig sett över 60 minuter, då primärt när det hela ska avgöras. Under spelet och under kanske allra främst inledningen av matchen lär det kunna bli en ganska jämn historia då Tyskland väntas vara rejält taggade. Någon överkörning blir det med andra ord inte tal om.

Spel på målmarknaden

Ser vill båda lagens matcher i turneringen är det tydligt att det inte direkt sprakar framåt. Tyskland har främst varit starka i defensiven, medan Kanadas aggressivitet har belönat sig väldigt bra. Det faktum att båda lagen saknar riktiga spetsspelare från NHL gör att det inte blir samma individuella kraft som i andra turneringar.

Det här är såklart något som slår extra hårt mot Kanada och som gör att kanadensarna inte kan vänta sig att köra över Tyskland här. Att för tysk del kunna spela en semifinal i OS är ett privilegium som väldigt få tyska spelare kommer att få uppleva i livet. Därför lär det vara ett mycket taggat tyskt lag, som vi varit inne på tidigare.

Här riktar vi blickarna mot målmarknaden. Låt oss vara tydliga med att det ska mycket till för att Kanada inte vinner här, men någon enkel resa förväntar vi oss inte.

Under 5,5 mål spelas till 1,67 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:10, fredag 23/2
TV:   kanalfem logo eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: