Speltips inför LA Galaxy – FC Dallas 31/5: Zlatan tillbaka

Simon Pålsson Publicerat: 30 maj 2018

FC Dallas har prickat den målmässiga formen under inledningen på säsongen och hoppas nu fortsätta göra mål framåt i bortamötet med LA Galaxy, där Zlatan Ibrahimovic ser ut att kunna göra comeback på planen.

Zlatan Ibrahimovic är äntligen tillbaka i matchtruppen efter sitt röda kort och nu är LA Galaxy åter spetsigt längst fram. Då tar laget emot FC Dallas på hemmaplan och visst börjar det bli läge för den svenske anfallaren att göra avtryck i sitt nya lag?

Efter en bedårande inledning på karriären i MLS har det gått betydligt trögare för Zlatan Ibrahimovic, som alldeles uppenbart varken har fysiken eller den mentala biten fullt på plats. Samtidigt känner vi till spelarens enorma potential och kanske är det här en del av dramaturgin. Snart smäller det igen och då gäller det att vara på gång.

Det vore inte förvånande om Zlatan Ibrahimovic gör ett ordentligt avtryck i mötet med FC Dallas, när han kommer tillbaka efter en onödig utvisning. Ifrågasatt av många lär Zlatan Ibrahimovic kliva in taggad till tusen och det är precis den tändningen han behöver. Det finns med andra ord bättre läge att möta LA Galaxy än precis just nu.

Ett spel på målmarknaden

LA Galaxy har hur som helst haft det tungt under inledningen på säsongen och det hackar ordentligt i spelet. Det finns inget flyt i anfallsspelet och bakåt läcker laget på tok för mycket. Å andra sidan tillhör LA Galaxy ett av de mer målsnåla lagen i serien, inte minst med tanke på att många andra ser ut att spela idel målrika möten.

Samtidigt är känslan att LA Galaxy ofta släpper in för billiga mål och nu väntar ett FC Dallas som verkligen kommit in i ett målstim. Laget har gjort mål i tio raka matcher och ser väldigt sårstoppade ut för närvarande. Visst, poängskörden kunde ha varit bättre, men att ha fått sådan fart på målskyttet bådar gott inför fortsättningen. Tänk också på att FC Dallas slog just LA Galaxy med klara 3-2 på hemmaplan så sent som för knappa tre veckor sedan.

Zlatan lär vara taggad, FC Dallas är målstarka, LA Galaxy läcker bakåt…. Ja, det mesta talar helt enkelt för mål här. Spelbolagen är på samma sida och det går att förstå. Trots det tycker vi att målspelet känns så givet.

Båda lagen göra mål spelas till 1,64 gånger krämen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (100 kronor omsättningsfritt)
Spelstopp:  04:30, torsdag 31/5
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.