Speltips inför LA Kings – San José Sharks 26/11: Frukostmacka

Simon Pålsson Publicerat: 25 november 2019

Los Angeles Kings måste gälla som underdog med tanke på sin tabellposition i NHL. Det är känslan inför mötet med San José Sharks.

Annons:

Det spelas en handfull intressanta matcher natten till tisdag svensk tid, men ett möte går faktiskt att försöka se som frukostmacka för den som är riktigt morgonpigg. För så sent som 04:30 är det nedsläpp på den amerikanska västkusten där LA Kings tar sig an ett visst San José Sharks.

På förhand är det här absolut ett möte som har flera intressanta saker att fokusera på, men som i det stora hela är en förmodat jämnt och het match mellan två bra lag.

Los Angeles Kings har i för sig haft det tungt och har faktiskt minst poäng av alla lag i hela konferensen. Det gör att man redan nu har en ganska tung väg att vandra för att ta sig till ett slutspel. Rättare sagt nio poäng upp till en sådan plats. Det är ingen omöjlighet när det återstår så många matcher, men det är dags att börja vända på trenden snart.

Det finns i för sig ganska lovande trender på slutet, med fler vinster och poäng än under den direkta inledningen av säsongen. Det är väl det man ska försöka ta fasta på om man håller på Los Angeles Kings.

San José Sharks är bara någon seger ifrån att komma upp på en slutspelsplats och har nu två raka vinster. Det är lite vind i deras segel som gäller, även fall man också förlorat för många matcher hittills. Totalt elva stycken efter 24 spelade omgångar. Det håller inte såklart.

Annons:

Jämnt möte väntar

Los Angeles Kings öppnade den här säsongen med en del problem i spelartruppen, men på senare tid har man fått tillbaka flera nyckelspelare och nu ser det åter bättre ut vad gäller skador. Den enda spelare som inte kommer till spel för Los Angeles Kings i just den här matchen är Trevor Lewis, som har en skada i nedre delen av kroppen och är borta ett tag till. Så här långt har han missar två veckor.

Då är det lite värre hos gästerna, där Dalton Prout nu är skadad och så kommer vara ett tag. Tomas Hertl och den svenske centern Melker Karlsson ser också ut att kunna missa matchen om stjärnorna inte står rätt på himmelen. Det återstår att se om de två senare spelarna kan spela eller inte.

Hur som helst förväntar vi oss en tät match, någonting som varit standard för respektive lag på slutet. Det kan säkert röra sig om en uddamålsvinst åt endera håll, men att matchen ska gå till förlängning är ett värdespel till 4,16 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,16 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  04:30, tisdag 26/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:

Annons: