Speltips inför Leicester – Tottenham 28/11: Målspelet hämtas

Spelbloggare Publicerat: 28 november 2017

Vi tar oss till King Power Stadium, varifrån det vankas match mellan ett relativt formstarkt Leicester City och toppjagande Tottenham Hotspur. Här kan det bli att åka av, är tanken…

Vad har vi här att vänta?

Leicester snurrar runt i mittenskiktet av tabellen, men är i viss mån inte alls ett klassiskt mittenlag; höjderna är nämligen höga och bottnarna tvärtom. Kan bli lite vad som helst; succé eller debacle. Av det samlade facit att döma, 14 pinnar på 13 matcher, kan man inte vara direkt nöjda. Kris är det å andra sidan knappast…

För närvarande ser det relativt bra ut för Leicester, trots att de inte vunnit på tre matcher. Detta kan delvis förklaras i ett tufft schema; bortamatcherna mot Stoke och West Ham har de fått oavgjort i, medan serieledande och dominanta Manchester City hemma blev ett par nummer för stora.

Truppen är oförändrad från sist, varpå bland andra Matty James och Robert Huth får bevaka matchen från sidan. Gällande ”Spurs” är Victor Wanyama och Toby Alderweireld fortsatt out medan småskadade Harry Winks spelar en match mot klockan inför matchen.

Lite småsvajigt i ”Spurs”

Var Tottenham står och vartåt de ska är lite svårt att sia. 1-1 i hemmamatchen mot West Bromwich sist var en stor besvikelse och veckan innan förlorade de med 0-2 när Arsenal besöktes. Däremellan vann man däremot mot Borussia Dortmund i Champions League.

Men av dessa matcher kan vi åtminstone slå fast en sak; att ”Spurs” är sårbara just nu. Och en bortamatch mot Leicester på King Power Stadium är knappast den enklaste av uppgifter. Förutspår problem. Som bortalag är man alltid lite extra utsatta.

Leicester har förvisso haft vissa problem när de ställts mot toppmotstånd, men är sällan ute på tunn is. De har ett omställningsspel som har potential att sätta sår i de flesta försvar när spelarna vaknat på rätt sida och mot ett lite småsvajigt Tottenham – baserat utifrån de senaste veckorna – ska de ha stor chans att kunna sätta avtryck offensivt.

Men att hålla nollan? Det är en helt annan sak…

Slutsatsen blir därför att båda lagen kommer pryda målprotokollet till 1,80 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 28/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: