Speltips inför Les Herbiers – Paris Saint-Germain 8/5: Fransk cupfinal

Simon Pålsson Publicerat: 8 maj 2018

Edison Cavani lär vara på rejält spelhumör i tisdagens oväntade franska cupfinal mellan tredjedivisionslaget Les Herbiers och giganten Paris Saint-Germain.

Stade de France i den franska huvudstaden står värd för tisdagens franska cupfinal mellan Les Herbiers och Paris Saint-Germain. Här kan vi verkligen snacka en oväntad final där vi verkligen fått följa en riktig saga när Les Herbiers tagit sig hela vägen fram till finalen. Men här tar det väl ändå stopp?

Till vardags spelar Les Herbiers alltså i National 1. Det är samma sak som division 1 i det svenska seriesystemet och allt tredjedivisionen totalt. Det är smått osannolikt att de tagit sig så här långt, men nu talar allting för att det tar stopp.

Det ska understrykas att laget haft en oerhörd tur med lottningen på vägen fram till final, där det svåraste motståndet egentligen varit Auxerre och Chambly. Det är knappast i klass med Paris Saint-Germain.

Med en omgång kvar att spela av National 1 finns fortfarande risken att Les Herbiers åker ur ligan då det i skrivande stund bara är två poäng ner till Entente SSG. Samtidigt som laget alltså ska möta fransk fotbolls giganter i final av Coupe de France slåss de alltså för nytt kontrakt i tredjedivisionen. Det är helt sjukt egentligen.

Edison Cavani lär ha lekstuga

Vi kan inte tänka oss någonting annat än att Paris Saint-Germain vinner den här matchen oerhört enkelt och att det blir med bekväm marginal till slut. Självklart lär spelarna i Les Herbiers kriga som aldrig förr. Det här är förmodligen många av spelarnas absoluta högpunkt någonsin i karriär, varpå de lär kriga till sist blodsdroppe. Å andra sidan är kvalitetsskillnaden så stor att det inte kommer att hålla hela vägen.

Den stora skillnaden mellan lagen kommer till slut att vara Paris Saint-Germains alla världsklasspelare, som till slut kommer att vara för tunga att stå emot för Les Herbiers. En sådan är anfallaren Edison Cavani, som verkligen sprutat in mål den här säsongen. Vi räknar iskallt med att han syns i målprotokollet även i den här matchen.

Edison Cavani första målskytt spelas till 2,85 gånger krämen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Edison Cavani första målskytt
Odds:  2,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:015, tisdag 8/5
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.