Speltips inför Los Angeles Galaxy – Atlanta United 22/4: Zlatan Zhow igen

Simon Pålsson Publicerat: 21 april 2018

Två lag med rejäl spets framåt och lite sämre organisation bakåt gör upp natten till söndag svensk tid i Major League Soccer. Zlatan Ibrahimovic och hans Los Angeles Galaxy får då besök av topplaget Atlanta United.

Den rullande showen Zlatan Ibrahimovic rullar vidare natten till söndag svensk tid. 04:30 är det nämligen avspark i mötet med Atlanta United på hemmaplan och på förhand känns det som en match som kan bli väldigt intressant.

Atlanta United tillhör nämligen topplagen i Major League Soccer efter en stark inledning på säsongen. Det blev visserligen förlust med hela 4-0 i premiären, men därefter står laget på fyra vinster och ett kryss mot serieledande New York City FC senast. Det som sticker ut är den fina målproduktionen, med 15 mål på de fem senaste. Ett ordentligt snitt på tre mål per match med andra ord.

Därför är det med stor sannolikhet en tuff nöt som Los Angeles Galaxy och Zlatan Ibrahimovic nu ska försöka knäcka. Den svenska anfallsstjärnan startade senast och närmar sig 90 minuter, varpå han väntas finnas med redan från start här också. Målet senast gav tre poäng och med tanke på nivån på försvaren i MLS förväntar vi oss fler mål från svensken snarast.

Ordentligt spets – men skakigt

Det finns någonting som tydligt förenar de här båda lagen inför mötet söndag morgon svensk tid. Los Angeles Galaxy har ett försvar som i stunder ser ut att platsa i svenska division 2, med väldigt virriga spelare och en anmärkningsvärd skillnad i kvalité hos de olika spelarna. Det gör laget sårbara. Mot ligans näst mest målstarka lag kommer det att bli en rejäl utmaning.

Samtidigt sitter laget på en ordentlig spets, där Zlatan Ibrahimovic såklart är det stora utropstecknet. Det är hög tid för svensken att fortsätta göra mål för att bibehålla sin höga status och det vet han såklart om själv. Han har dessutom ett par giftiga spelare runt omkring sig, där inte minst vänsterbacken Ashley Cole blir viktig med sina precisa inlägg.

Hur som helst har båda lagen en tydlig spets, men desto sämre defensiv. Det talar för en målrik match här.

Över 3 mål (asian handicap) spelas till 1,98 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Speltips:

Speltips:  Över 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (100 kronor omsättningsfritt)
Spelstopp:  04:30, söndag 22/4
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: