Speltips inför Los Angeles Rams – San Francisco 49ers 13/10: NFL

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2019

NFL Sunday är tillbaka den här veckan med mötet mellan Los Angeles Rams och San Francisco 49ers.

Annons:

NFL Sunday är åter på tapeten när det på söndagskvällen väntar ett aktat toppmöte mellan Los Angeles Rams och San Francisco 49ers. Så här lite utifrån är det här två klubbar som borde ha alla möjligheter att vara med och slåss om det varje säsong.

Om vi ser till inledningen på det här året finns det också vissa tendenser som pekar på att det här kanske ändå kan vara säsongen. Det är som bekant så att NFL är väldigt beroende på hur formen ser ut och med en så kort grundserie kan det gå snabbt – åt endera håll.

Därför är varje match viktig i inledningen av säsongen och med slutspelet som närmar sig kring årsskiftet finns det inte mycket utrymme för att slarva. Det gör att matcherna redan nu är både underhållande att titta på och skarpa rent sportsligt.

Annons:

Två galna offensiva lag

Det finns en intressant historia med poängrika möten mellan dessa båda lag. Förra säsongen slutade det första mötet mellan lagen med 39-10 till Los Angeles Rams. Ett par veckor senare möttes man igen och då vann man med helt galna 48-32 i en sinnessjuk historia.

Det är kanske lite mycket att begära någonting liknande igen, men med så starka poängpapper vore det konstigt att inte förvänta sig en hel del poäng även i det här mötet.

Inledningen på den här säsongen pekar nämligen i precis samma håll. San Francisco 49ers har vunnit samtliga fyra matcher och har gått över 24 poäng samtliga gånger, men bara gått under 30 poäng en gång. Det är ett svindlande bra facit för ett lag som förra säsongen var klart mer darriga.

LA Rams då? Jo, laget har spelat väldigt offensivt inriktade matcher. Nu har det i för sig bara blivit tre vinster efter två raka förluster nu på slutet, men i förlusterna har man skrapat ihop 40 respektive 29 poäng framåt. Det är alltså inte offensiven som är ett problem.

Över 50,5 poäng spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 50,5 poäng
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  22:05, söndag 13/10
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

 

 
Annons: